Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Změnila vás nějak ganja?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Dejva
Stálý Člen

Karma uživatele Dejva - 18% Pěstitelská

Dotaz změnila vas nak ganja Příspěvek č. 1

cau cau groweri tak me tak napadlo esli na sobe pozorujete ze ste se s pribejvajicima spekama nak zmenili zajima me jestli se projevili zmeny ve vasem chovani me osobne uz jen tak neco nevytoci malo kdy sem na nekoho nebo na neco na.....j taky mam asi vetsi vztah k prirode a vubec je to celkem f klidku no ale zas nesmim zapomenout na pamet-) ale vzhledem k tomu ze v tejdnu mam min 1-2 dny pausu tak to neni tak hrozny podelte se jak se na vas projevilo koureni

Old Post 28-04-2003 v 13:21 PM
Dejva je offline   Profil uživatele Dejva   Find more posts by Dejva   Foto galerie člena Dejva   Click here to Send Dejva a Private Message   Add Dejva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fasmos
Stálý Člen

Karma uživatele fasmos - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

jo jednak mě vyhrabala......

a paměť taky stojí za prd.....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

!!!!!!!!Ať to svítí a roste!!!!!!!!
---------------Hello fasmos----------------

Old Post 28-04-2003 v 18:54 PM
fasmos je offline   Profil uživatele fasmos   Find more posts by fasmos   Foto galerie člena fasmos   Click here to Send fasmos a Private Message   Add fasmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

no tak vidím mlhu,trošku paměť ,ale zatim fajn no

Old Post 28-04-2003 v 19:27 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chesus
Nový Člen

Karma uživatele chesus - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Kourim, kourim, kourim a najednou se nepoznavam, ale tezko rict, zda je to kourenim a jestli jo, tak kourenim ceho...chesus

Old Post 29-04-2003 v 15:06 PM
chesus je offline   Profil uživatele chesus   Find more posts by chesus   Foto galerie člena chesus   Click here to Send chesus a Private Message   Add chesus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

JÁ PŘESTAL,TEDA SKORO NA NĚJAKEJ ČAS HULIT A PŘESTAL SEM SE POZNÁVAT,TAK ZAS HULIM JAK ĎÁBEL

SMOKE IN PEACE

Old Post 30-04-2003 v 08:44 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Host

Pohodička Příspěvek č. 6

Od tý doby co hulím jsem v poho, myslím že mě hulení změnilo k lepšímu (fakt) mám se ráda taková jaká sem a hulení ke mě prostě už patří... pápá

Old Post 30-04-2003 v 09:19 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

No ja se citim sqele a behem tech nekolika (asi 5) let huleni jsem dostal takovej nadhled nad svetem a uz me asi jen tak neco nerozhazi (tim teda nemyslim, ze me nic nenasere, kdyz nekdo najde sklizeny pole, tak by zabijel i kdyby byl absolutni antimilitarista....). S pameti to je taky celkem v pohode, protoze jsem huleni celkem omezil (nebo se spis v teto rocni dobe omezilo samo) a nemusim teda momentalne valit na zadnejch piracetamech, abych byl schopen neco si zapamatovat...

>Mr. Voslik. hehe, tos napsal moc pekne, asi 10 minut sem se tady rezal smichy

live ganja, live!!!

Old Post 30-04-2003 v 11:04 AM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Před chvilou sem tohle psal do tématu "Proč hulím":

Od dob, co jsem začal hulit, na sobě pozoruji i jakýsi efekt nespokojenosti . Nemyslím, že bych byl protivnej, ale třeba po tom jak sem začal hulit, tak sem už matce bez problémů dokázal vzdorovat vůči jejím názorům.
Myslím, že se více rozvíjí samostatný pohled na svět, člověk si začíná více uvědomovat svoji identitu.
Stojí si pevněji za svými názory.
Dokáže se lépe odreagovat (myslím tím i bez toho, že by byl zrovna zhulenej ).
A neznám nic více přátelštějšího, než joint, který pěkně koluje.
Atd...
Takže proč hulím:
nenapadá mě nic výstižnějšího, než to co tu psal gizmo
Hulím, protože mě to více dává, než ubírá .

A ta paměť...... no ta krátkodobá fakt pokulhává.... , ale zas ta dlouhodobá, to je valba!!!!!

Old Post 30-04-2003 v 12:53 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dejva
Stálý Člen

Karma uživatele Dejva - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

s tim pohledem na svet a odreagovanim tak to mas sakra praudu Hicks(Y)

Old Post 30-04-2003 v 13:50 PM
Dejva je offline   Profil uživatele Dejva   Find more posts by Dejva   Foto galerie člena Dejva   Click here to Send Dejva a Private Message   Add Dejva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dejv
Stálý Člen

Karma uživatele dejv - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

S těma pausama je to v poho, taky to provozuji. Když hulím hohně pěkně mi hrabe a zapomínám. Skuste si dát týden pauzu! Málo kdo to zvládne a když máš v šuplíku hulení ,tak je to ještě těžší.

Old Post 01-05-2003 v 09:48 AM
dejv je offline   Profil uživatele dejv   Find more posts by dejv   Foto galerie člena dejv   Click here to Send dejv a Private Message   Add dejv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

změnila... a k dobrýmu!

(doufám )

Old Post 02-05-2003 v 21:15 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SJ | Ivanhoe
Stálý Člen

Karma uživatele SJ | Ivanhoe - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

trochu me to zmenilo, obcas jsem trochu zpomalenej, pamet je trochu horsi, ale jsem za to rad. Alespon si takto tridim dulezite veci od ostatnich -> blbosti a nedulezite veci proste vypoustim z hlavy, coz jsem predtim v tak velke mire nedelal. Diky tomu me neosviceni nekdy povazuji za ignoranta ...

Old Post 02-05-2003 v 22:21 PM
SJ | Ivanhoe je offline   Profil uživatele SJ | Ivanhoe   Find more posts by SJ | Ivanhoe   Foto galerie člena SJ | Ivanhoe   Click here to Send SJ | Ivanhoe a Private Message   Add SJ | Ivanhoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koulmbijec
Host

...... Příspěvek č. 13

me spis za sklerotika. ale je to v klidku. ale nejvic me zmenila v tom pohledu na svet. to je fuckt.

Old Post 05-05-2003 v 08:25 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Myslim si ganja kazdeho trochu zmeni.

vriter@cz

Old Post 05-05-2003 v 19:13 PM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Jasně že změnila a taky bych řekl že každej kdo s ní přijde do stiku je už nadosmrti změněnej

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 05-05-2003 v 20:09 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

nevim k cemu lepsimu nebo horsimu ,ale urcite promrdam spoustu casu premyslenim a na to na co myslet nechci. Jinak urcite vymastenost a ta pamet a taky nad tim co je pro me nedulezity a chci to rict ,tak dycky reknu nejakou hovadinu , proste obcas nepremyslim dopredu. Ale pohoda urcite neprestanu , mozna tak pauzu ,ale kratkou.
Hi

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 05-05-2003 v 20:57 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás