Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau cau groweri tak me tak napadlo esli na sobe pozorujete ze ste se s pribejvajicima spekama nak zmenili zajima me jestli se projevili zmeny ve vasem chovani me osobne uz jen tak neco nevytoci malo kdy sem na nekoho nebo na neco na.....j taky mam asi vetsi vztah k prirode a vubec je to celkem f klidku no ale zas nesmim zapomenout na pamet-) ale vzhledem k tomu ze v tejdnu mam min 1-2 dny pausu tak to neni tak hrozny podelte se jak se na vas projevilo koureni
No ja se citim sqele a behem tech nekolika (asi 5) let huleni jsem dostal takovej nadhled nad svetem a uz me asi jen tak neco nerozhazi (tim teda nemyslim, ze me nic nenasere, kdyz nekdo najde sklizeny pole, tak by zabijel i kdyby byl absolutni antimilitarista....). S pameti to je taky celkem v pohode, protoze jsem huleni celkem omezil (nebo se spis v teto rocni dobe omezilo samo) a nemusim teda momentalne valit na zadnejch piracetamech, abych byl schopen neco si zapamatovat...
>Mr. Voslik. hehe, tos napsal moc pekne, asi 10 minut sem se tady rezal smichy
Před chvilou sem tohle psal do tématu "Proč hulím":
Od dob, co jsem začal hulit, na sobě pozoruji i jakýsi efekt nespokojenosti . Nemyslím, že bych byl protivnej, ale třeba po tom jak sem začal hulit, tak sem už matce bez problémů dokázal vzdorovat vůči jejím názorům.
Myslím, že se více rozvíjí samostatný pohled na svět, člověk si začíná více uvědomovat svoji identitu.
Stojí si pevněji za svými názory.
Dokáže se lépe odreagovat (myslím tím i bez toho, že by byl zrovna zhulenej ).
A neznám nic více přátelštějšího, než joint, který pěkně koluje.
Atd...
Takže proč hulím:
nenapadá mě nic výstižnějšího, než to co tu psal gizmo
Hulím, protože mě to více dává, než ubírá .
A ta paměť...... no ta krátkodobá fakt pokulhává.... , ale zas ta dlouhodobá, to je valba!!!!!
S těma pausama je to v poho, taky to provozuji. Když hulím hohně pěkně mi hrabe a zapomínám. Skuste si dát týden pauzu! Málo kdo to zvládne a když máš v šuplíku hulení ,tak je to ještě těžší.
trochu me to zmenilo, obcas jsem trochu zpomalenej, pamet je trochu horsi, ale jsem za to rad. Alespon si takto tridim dulezite veci od ostatnich -> blbosti a nedulezite veci proste vypoustim z hlavy, coz jsem predtim v tak velke mire nedelal. Diky tomu me neosviceni nekdy povazuji za ignoranta ...
nevim k cemu lepsimu nebo horsimu ,ale urcite promrdam spoustu casu premyslenim a na to na co myslet nechci. Jinak urcite vymastenost a ta pamet a taky nad tim co je pro me nedulezity a chci to rict ,tak dycky reknu nejakou hovadinu , proste obcas nepremyslim dopredu. Ale pohoda urcite neprestanu , mozna tak pauzu ,ale kratkou.
Hi