Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak uz dozrel cas a po takmer dvoch rokoch som sa dostal k financiam a vhodnemu miestu nato aby som zacal poriadny indoor...
Momentalna vybava je
600w predradnik
600w hps osram(stinitko)
Ventilacia
TT-100 187m3/h
Maly pachach do 360m3/h
Pc ventilaciky
Aero system
amazon 32
digitalne
Ph a Ec metre
Spinac digital
Zostava dokupit hnojky... Pravdepodobne pojdem po AH 3zlozkovom a
postavit box 1.2 x 1.2x 2
Ak som zabudol na nieco dolezite alebo sa preratal bol by som rad keby mi to niekto povedal predtym ako to zapnem.... Jasne ze planujem test boxu (az bude hotovy) na prazdno ale ak je tam nejaka do neba volajuca chyba radsej si necham poradit este predtym...
Vopred dik za komenty..
Čau kámo, nechci ti kazit radost hned ze začátku ale ventilátor TT-100 a pc větráčky jsou na 600w absolutně nevhodný, pokud nebudeš pěstovat někde ve sklepě, v žádným případě to neuchladíš.
Jo to som si aj myslel ... Teplota miestnosti je 21st takmer konstantne... Teraz je otazne co sa vyplati viac aktivny pritah alebo odtah s vacsim vykonom...
Určitě aktivní odtah je důležitější, přítah stačí pasivní. Na odtah pořiď nějaký ufo nebo prima klima, do stanu aspoń tři klipsňáky nebo i jako mám já velkej stojanovej ventilátor.
Mam este jednu otazku ktora sa netyka az tak growu....
Pri tom pohlade na palety a drevo z ktoreho idem zbuchat svoj growbox ma napadlo ze by sa to malo asi nejako hlbkovo osetrit alebo aspon poriadne ocistit...
Palety stali pred domom dost dlho a moze na nich byt hruza veci ktore do growboxu nepatri...
Najjednoduchsie je to asi natriet alebo namorit al. Lakovat... Kedze sa to vsak snazim robit
low-cost tak sa chcem opytat ci by nestacilo osetrit peroxidom alebo savom... Ak ma niekto skusenosti podelte sa ...