Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » MMM 3.5.03 Letná, co se už konečně sejít?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

MMM 3.5.03 Letná, co se už konečně sejít? Příspěvek č. 1

Ahoj groweři, co se konečně letos sejít na MMM? Minulje rok jsme to nějak plánovali, ale nakonec jsem u toho pomníku seděla sama samička... Máte někdo nějaký návrhy?

Old Post 21-04-2003 v 16:26 PM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

no já tam určitě jedu tak když někdo dáte vědět taxe tam můžem srazit

Old Post 21-04-2003 v 16:30 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

OK, co teda ten pomník, ale mám pocit, že je to kapánek z ruky... Já jdu zítra s klukama na org. schůzku a dozvím se víc, takže pak upřesním, kde by to bylo lepčí.... A někdo zkuste vymyslet, jak se ksakru poznáme?

Old Post 22-04-2003 v 09:32 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

E_D: heh, no každej asi nemá triko, či mikinu Grower a neplánuje si ji kupovat

Maggie: já si myslím, že se určitě poznáme všichni , spíš bych byl trochu opatrnější skrz švestky, fašos apod...

Old Post 22-04-2003 v 10:45 AM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

Ale já mikču nemám a teď jsem momentálně chudá... A mám s tím vůbec špatný zkušenosti, páč jsem jednou šla na rande s jedním typem, prej že ho poznám podle jistého nápisu na tričku, ale nějak jsme zapoměli, že blbě vidím a tak jsem obtěžovala asi deset naprosto ciyých lidí, než jsem ho našla... No, dobře, vezmu si brejle...

Old Post 22-04-2003 v 11:34 AM
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

nebo fšichni přídem v triku jedný barvy....máte všichnni třeba zelený triko???

Ne sorry, to je blbej nápad

Old Post 22-04-2003 v 17:23 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Jo, takže tentokrát budu obtěžovat všechny v zeleným, jo? Safra, no nic, zejtra zkusíme vymyslet místo a pak doladíme detaily...

Old Post 22-04-2003 v 17:27 PM
Pako
Stálý Člen

Karma uživatele Pako - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

BRANík je takovej ale takové vinecko:p
a poznamese tak ze budeme mit v ruce BoNg

Old Post 22-04-2003 v 18:37 PM
Pako je offline   Profil uživatele Pako   Find more posts by Pako   Foto galerie člena Pako   Click here to Send Pako a Private Message   Add Pako to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
uzzi
Stálý Člen

Karma uživatele uzzi - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

no ten braník by byl asi nejlepší

Old Post 22-04-2003 v 18:46 PM
uzzi je offline   Profil uživatele uzzi   Find more posts by uzzi   Foto galerie člena uzzi   Click here to Send uzzi a Private Message   Add uzzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
menurak
Stálý Člen

Karma uživatele menurak - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

tak braanik jo? tak jo, no a to sem zvedav kolik nas tam ?

Old Post 22-04-2003 v 19:38 PM
menurak je offline   Profil uživatele menurak   Find more posts by menurak   Foto galerie člena menurak   Click here to Send menurak a Private Message   Add menurak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Jako nápad to neni špatnej ale zaprvé nebezpečí nacist atd. protože každej kdo se to tady dozví tak páni policisté ´budou mít taky lehkou práci .... (nemáš zavázaný kaničky legitimuj se mi a už maj adresu......) Tohle sou pouze střípky co by se mohlo stát. Ale tipuju že tohle se asi nestane ale přece jenom NEBEZPEČÍ tady jsou dost velká. Ale já bych do toho asi šel.....

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 22-04-2003 v 20:26 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mášá
Nový Člen

Karma uživatele Mášá - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

branik ne toho sme o velikonocich vypily dva sudy: )

Old Post 23-04-2003 v 07:56 AM
Mášá je offline   Profil uživatele Mášá   Find more posts by Mášá   Foto galerie člena Mášá   Click here to Send Mášá a Private Message   Add Mášá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

S těma Braníkama ste nechutný .
Za mejch mladejch let (tak 4 roky z5 ) sme se na tom naučili chlastat... viď Uzzi . Je to patok pro socky a houmlese .
Ale je fakt, že dáš kilo a seš celkem na plech . Ale jestli někdo chlastá Bránika, tak ať ho chlastá dál...., jen by měl začít spořit na new ledviny .
A ty PM nejsou blbej nápad....

Old Post 23-04-2003 v 13:32 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rude
Stálý Člen

Karma uživatele Rude - 74% PěstitelskáKarma uživatele Rude - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

mnoo tak jako pozoor, vo branika se tu nevotirej woe , je dobreej, a pijem ho my gurmani,heh

Old Post 23-04-2003 v 13:46 PM
Rude je offline   Profil uživatele Rude   Find more posts by Rude   Foto galerie člena Rude   Click here to Send Rude a Private Message   Add Rude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Jo ok branik neni spatny napad , i kdyz se po nem uz nekolikrat solidne zboril ,tak mi v hlave utkevelo : Branik: Pivo pro znalce , kdo zna tak nepije. Samzrejne nechci urazet jejich pijaky ,ale jak jiz sem rekl uz sem se po nem solidne zboural a to nejenom kvuli jeho cene.
ALE urcite mi dejte vedet ,rad se zucastnim.
...hehe

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 23-04-2003 v 19:19 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
digo
Stálý Člen

Karma uživatele digo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

já budu mít v kapse noviny a v ruce krabici :-)
ale seženu si i bráníka

Old Post 23-04-2003 v 21:25 PM
digo je offline   Profil uživatele digo   Find more posts by digo   Foto galerie člena digo   Click here to Send digo a Private Message   Add digo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás