Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny,
chtěl bych začít pěstovat outdoor (skleník).
Jsem nováček, pěstováním čehokoliv nepolíben a proto se obracím na Vás hlavy pomazané :-).
Rád bych si postavil na zahradě skleník, ve kterém bych pěstoval.
jo staciit to bude na me by to bylo sice drahy bych si ho postavil ze staryho skla a nejake lehke kovove konstrukce skoro zadarmo(nebo z par kusu latí a folie na foliaky, da se koupit v zelezarstvi a baumaxu atd ....) ale proc ne stacit bude i kdyz musis pocitat s tim ze do takovyho skleniku musis sazet male rostliny nejdrive zacatkem cervna mozna i cervence aby nelezly ven oknama
(i kdyz ja radsi pestuju venku je s tim min starosti (rostlyny musis odtahovat od skla aby to neplesnivelo a stejne to vzdy nepomuze a plesnivy to ,musis to furt zalivat a rychlej se v teple skleniku mnozej paraziti takze moje rada - kup radsi dobrou hlinu v kvetinarstvi a nasyp do ni konsky hnuj nebo treba guano a pestuj venku )
3) kukuřice
máme tu kousek pěkný kukuřičný pole
Napadlo mě:
Tady ještě nevím. Rád bych nějakou odrůdu, která dojede na začátku září a taky která má dobrej poměr obsah THC vs výnos. Tady bych chtěl max 10 kytek.
Co byste doporučili do té kukuřice?
Tu půdu ve skleníku budu určitě dělat už někdy v říjnu a máš skoro konec září. Ten čas děsně letí. Přes týden od rána do večera v práci, takže čas je na to pořádně jenom o víkendu.
Pokud si myslel ten výběr semen, tak docela dlouho sjíždím ty pěstitelské deníčky. Tak už mám nějakou představu, jak bych to asi chtěl.