Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud jedeš outdoor, tak je to v pohodě. Kytky venku snesou menší teploty než u indooru. Kámoš jednou čekal než mu to dokvete a než mu pěkně dokvetli, prožili si pár ranních mrazíků a nakonec z toho byl i tak fakt moc dobrej matroš
někde jsem tu četl o netkané textilii která se přes to dá nějak hodit, ale jak a jestli to vůbec funguje netuším... každopadně tady u nás na JM teď pěkně chčije, a jestli bude do rána taková kláda tak potěš koště ... ale tak musíme doufat a věřit ;-)
pokud vím tak jestli to projde mrazem tak se stane to že voda uprostred bunky zmrzne a ta tím pádem praskne a zastaví se růst a musíš to seknout. A jinak bílá netkana textilie je dobra vec ale musíš ji postavit nějaký kůl alespon aby nedeformovala květy
Hele, mě asi zmrznul Power Plant!! :/
Všechny kyti jedou vpohodě podle plánu,ale PP začal žloutnout, odhnívaj mu horní paličky nenápadně a odhazuje listy. Je tak ve 4 tejdnu květu a kromě palic prostě vypadá že už dojel.. je možný že je až takhle náchylnej k nastydnutí? MB, Wappa, Mazar i GWS si nestěžujou a jsou metr od něj ve stejnejch podmínkách..
Fotky bohužel.
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..