Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čaute, při dovolence v chorvatsku sem narazil na místního týpka, co mi tam pokutil něco na pár špeků1g za 100 kun, což je dost, ale když je chuť tak je chuť nicméně jak jsem si k té trávě přivoněl, cítil jsem v tom nějakou divnou bylinko-větrouvou vůni a chuť byla taky taková divná... ale celkem zhulovalo, i když žádná pecka... šlo vidět že je to v něčem namočené, ale ani za boha sme na to nemohli přijít...neví někdo cobytomohlo být?
Původní příspěvek od Minďaaa čaute, při dovolence v chorvatsku sem narazil na místního týpka, co mi tam pokutil něco na pár špeků1g za 100 kun, což je dost, ale když je chuť tak je chuť nicméně jak jsem si k té trávě přivoněl, cítil jsem v tom nějakou divnou bylinko-větrouvou vůni a chuť byla taky taková divná... ale celkem zhulovalo, i když žádná pecka... šlo vidět že je to v něčem namočené, ale ani za boha sme na to nemohli přijít...neví někdo cobytomohlo být?
a za kolik míň by sis, prosím tě, chtěl kupovat trávu?
a mimochodem, to je zase otázka jak ti někdo muže odpovědět, v čem to bylo namočený, jestli vůbec? kdybys to apsoň vyfotil, ale cos čekal za odpověď?
že je to hnojený tekutym herákem a aby to bylo víc obsypaný, tak je to pocukrovaný perníkem
cav kamo ja som bol vo finsku v robote tiez som nasiel tipka ktory mi predal nieco podobne cena tam bola 20e ale bol to neaky skunk ale nieco slabsie a mnozstvo tam bolo G na vahe ale sa mi zdalo ze to je neako malo vyzeralo ako pol G ale som si všimol ze to je v niecim namocene a bolo to rozpusteny cukor vo vode a v tom to bolo macane aby to nabralo na vahe a pri zmotani jointa to prskalo ako pusny prach
Třeba v řecku prodávaj trávu (a hash) výhradně albáncy.Chutově je to lacinej venek 20kč g(cena tam tak 15EUR.).Stav je jenom extrémní únava.fakt nic šmakozního.
Původní příspěvek od High Třeba v řecku prodávaj trávu (a hash) na ulicích výhradně albáncy.Chutově je to lacinej venek 20kč g(cena tam tak 15EUR.).Stav je jenom extrémní únava.fakt nic šmakozního.
Původní příspěvek od Minďaaa čaute, při dovolence v chorvatsku sem narazil na místního týpka, co mi tam pokutil něco na pár špeků1g za 100 kun, což je dost, ale když je chuť tak je chuť nicméně jak jsem si k té trávě přivoněl, cítil jsem v tom nějakou divnou bylinko-větrouvou vůni a chuť byla taky taková divná... ale celkem zhulovalo, i když žádná pecka... šlo vidět že je to v něčem namočené, ale ani za boha sme na to nemohli přijít...neví někdo cobytomohlo být?
Hele,nechci prudit,ale bylinková-větrová vůně,čéče,neprodal ti šalvěj..?
Ve středomoří se hulí šalvěj dost...Ale jako ganja to moc nevypadá..
fuj, řikám si, štěstí, že u nás je hulení jedno z nejlepších nebo možná i nejlepší ze zemí kolem... ale i tak se kámošovi podařilo v praze v jednom klubu koupit jednicku za 300, což už by bylo samo divný ale to muselo bejt máčený snad v nějakym pcp nebo nevim... všichni co to tam hulili naprosto šílený stavy, úplná dezorientace, blití, halucinace,... no hnus
Já si vozím na každou dovolenou svojí ganju , těch par brček je v pohodě a můžu říct že jsem už né jednoho Krajana na dovolené poslal do kopru a někteří si semnou jezdit zahulit do dnes ...
Hele něco hodně podobnýho jsem už viděl a hulil i u nás...
taková hodně tmavá ganja malinko zapryskyřicovaná a ta struktura byla hooodně zvláštní, mělo to takovou bylino- zvláštně větrovo-mentolovou vůni kterou jsem nikdy necítil.
Tentokrát se mi to ale pokoušel prodat nějaký róm, a já to i málem koupil. Myslím že tam mohlo být tak 5 g za 20éček. Nakonec jsem se na to nekoupil, a nechal se jen zhulit a takovej old skuul stávek jsem dlouho nezažil
Všichni sme byli moc a kámoš tam začal něco rapovat v aj,nj,čj a dost to zabíjel
Nakonec jsem teda litoval že jsem si trochu nekoupil.
Ale co je hlavní, nevím jestli to bylo v něčem namočený nebo tak, ale ten cikán prý 9 let ujížděl na heráku. I navzdory jeho minulosti ale moc nevěřím, že by to bylo nějak chemicky ošetřovaný,a pokud tak to byl nějaký roztok na gramáž,chuť ale ne na účinek, ten byl příjemně chechtavě uklidňující