Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec groweři tak sem si u jedné zahraniční firmy ověřoval jak je to s délkou květu a růstu když píšou třeba za dva nebo dva a půl mesíce sklizeň u automatú a nám to tu roste třeba 4 měsíce,je pravda že některé naše shopy klamou stejnou délkou pěstu indoor,outdoor ale podle cizích firem se uvádí že ty dva dva a půl měsíce je skutečně od semínka do sklizně ALE POD ASPOŇ 600W lampou.
Zdarec. Myslim ze nelzou. Mam ted AF na balkone presne 60 dnu a uz by se dal i pomalu sklidit. A to pisou ze se sklizi po 65 dnech. Podle me zalezi na kvalite te seed banky.
tiez som niekde cital ze pod lampou ti AF vyraste skor ako vonku. a nieco na tom bude, mam teraz AF pod lampou a vonku. ten isty model rovnako sadeny a rozdiel je tam velky. ak sa podari pridam dnes foto.
můj Big Bang od GHS měl danou dobu květu 43 dní a přesně po 42 dnech jsem sklidila asi opravdu záleží na seed bance ale od GHS mi to snad pokaždé vyšlo
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
to sWei:
nemas nejake foto toho Big Bang tiez som na nim rozmyslal,ked Ti to vyslo za 43 dni to je mazec ...za leto by som stihol teoreticky aj 3krat obratit
Zdravím, opravdu záleží na seedbance - jel jsem Auto NortenLight od Fair seeds a chtěla cca o 14 dní více než uváděli. Až na tento renonc skvělý poměr cena výkon.
Zdravím, mám také automaty, Automazary od DP a pak White Widow od Dinafem, no a u té bílé vdovy bych se chtěl zeptat, zda podle obrázku rozpoznáte, jestli už je kytky uzrálá, nějak mě mate, že na vrcholku začínají z palic vyrustat další bílé ''vlásky'' /viz. obrázek/, myslíte, že už to je na sklizení, nebo to mám nechat tak ''bobtnat''? Děkuji za rady!
MedvedBrtnik: Díky za ohlas, bohužel nemám dostupné prostředky na kontrolu trichomů, budu muset někde sehnat nějaký udělátko, popřípadě mikroskop. Ale i tak děkuji!
Původní příspěvek od AVICII
......na vrcholku začínají z palic vyrustat další bílé ''vlásky''....
- podle modelu je uvedená i u automatů předpokládaná doba dozrání - skus to prověřit
- já v tomto stadiu nechávám kytky ještě dozrávat , podle fota těch bílých ''vlásků'' je pořát hodně světlích , pokud nemáš mikroskop na prověření zabarvení pryskyřice , tak se dá většinou řídit podle těch viditelných chloupků , já nechávám dozrát kytku do stadia cca 80% chloupků zabarvených do hněda.
Původní příspěvek od Murph Mám samonakvétací Bubble Gum od Fair Seeds...........
- nepíšeš jestli ji máš IN nebo OUT , ale automat se OUT sadí v červnu , aby měla kytka nejvíc slunečního světla a automat se přepíná sám bez ohledu na slunečním spektru .Pokud ji máš IN , doporučuji svítit v režimu 16/8 nebo 20/4 .
Počkej ještě 10 dnů a pokud se nepřepne sama , tak sviť pár dnů 12/12 a po začátku kvetení se vrať do režimu 16/8 .