Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec. Hledal sem ale nenašel. Ve skříni mám fem. kytky z growu. Nikdy žádný problém až ted. Z jedné kytí se sypal maličko pyl(?) ale jen z jedné větve a navíc se občas vyskytne semínko, což se taky moc nestávalo. Nevím jestli mám bejt v klidu nebo co s tim jestli může někdo poradit. Případně dodám foto Za každou radu dík
Původní příspěvek od Sticky podle mého názoru ti to zhermilo rozepiš podmínky v roomu teplotu (den/noc) vlkohst světelnou periodu a fotka by taky nebyla od věci ....
stovčata
Zhermit to může i bez stresovejch okolností.I na webu dutch-passion psali že přesto že je to fem.tak to máš kontrolovat.Jinak z kytky raději nech na mlíko.
Původní příspěvek od zombie Dík za info, jenže nevim co myslíš tim stovčata A jak pozdě na všechno? Mám tu kytku dát od ostatních nebo je všechno ztracený?
no tak jak ma nejaka zenska treba dvojcata, trojcata...., tak tvoje kytka ma stovcata
netvrdím že je to kvůli stresu ale je to dost pravdepodobne kdyby nam napsal podminky v boxu mohli bysme tuto možnost buď eliminovat a nebo označit za důvod těchto orgií
spis bych to videl takhle dokud lidi budou lamy a nedokazou sem dat fotku tak jim opravdu nemuzeme(na 90%) pomoct:-D mezitim se tam MOZNA pekne rozkveta hermous oprcava dalsi kytky atd.... holt kazdy sveho sturujce stesti:-D
a to, ze jsi jel z femin ve skrini a bylo to dobry neznamena, ze to bude porad dobry...