Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growmeny, pěstitele, zahrádkáře a trávnikáře.
Už delší dobu sleduju, jak vám to tu všem nádherně roste a taky tu stím machrujete ve vašich nádherných threadech s giga výnosy a super proporcemi všech druhů rostlin.
No kdo umí, tak umí a kdo neumí, to jsem já =)
Zakládám teď já svůj vlastní thread, aby jste taky viděli jak to vypadá, když se nedaří!!!!!
Chci vás teda poprosit o rady proč se mi nedaří a co dělám špatně, když dostanu do ruky ty nádheré zdravé a voňavoučké řízečky a po pár dnech je znich následující!!!!!
Postupně budu všechno doplňovat a popisovat tak, jak to je a jak bude čas.
Zatím se omlouvám těm, kteří tu náhodou poznají tu svoji drobotinu za její devastaci a týrání.
Na první fotografii jsou řezy ak47 druhý den po zasazení.
Řezy byly v rw 2x2 s výbornou, tuhou a prorostlou kořenovou struktůrou.
Stonky zlehounka narudlé, ale tvrdé jak špejle od špízu.
Listy...... no radost pohledět.
Matkař zasluhuje plnou chválu a obdiv.
Řííííííízečky byly hned po příjezdu zasazeny do kokos, žížalý lejno (10:1) práškový kořenový stimulátor a drcený korek mixu a zality zálivkou s upraveným ph na 6,0. v zálivce bylo hnojivo od Bcozz na kokos AB 0,5ml na l.
Ten tácek byl ve sklepě ve skříni pod 3x36W zářivka osram, kde bylo dost vlhko a ještě se to rosilo postřikovačem odstátou vodou. ze sklepa se to přenášelo do komory pod 400W MHD ke starším kytkám, jak je vidět z obrázku.
Když dovolovalo počasí, tak byly kytičky venku na sluníčku kdesi v polostínu no prostě kde to šlo.
Řííííííízečky byly hned po příjezdu zasazeny do kokos, žížalý lejno (10:1) práškový kořenový stimulátor a drcený korek mixu a zality zálivkou s upraveným ph na 6,0. v zálivce bylo hnojivo od Bcozz na kokos AB 0,5ml na l.
Ten tácek byl ve sklepě ve skříni pod 3x36W zářivka osram, kde bylo dost vlhko a ještě se to rosilo postřikovačem odstátou vodou. ze sklepa se to přenášelo do komory pod 400W MHD ke starším kytkám, jak je vidět z obrázku.
Když dovolovalo počasí, tak byly kytičky venku na sluníčku kdesi v polostínu no prostě kde to šlo.
Původní příspěvek od RouřeTrubkouře AK-47 seriouse seeds:
čeče, co je to za substrat? kde si to vycet? jeste jsem nevidel
No a tak je to dnes.
Po téměř dvaceti dnech je znich materiál na kompost.
Ještě před třema dnama se přesadily raději do čistého kokosu s trochou hnojek, ale nic se snima už nesvede.
Jak říká můj starej "To už se nezvedne"
JJ.
ph měřím a upravuju ho na cca 6,0.
kořeny to mělo prorostlé a světlé.
mám podezření na plísně z toho sklepa a možná přehnojení.
nevím, ale mám to tak pokaždé. nikdy mi nevalí řezy tak krásně jako vám, když je přinesu domů. Možná za to může i ten ranec starostí kolem a běhání a nedokážu si na to udělat čas.
No aby nebylo tak pochmurno nad tím AKčkem, tak se zajelo ještě o víkendu pro 4ks Ganesh od mandala seeds.
domů se dojelo tak, tak a muselo se do práce.
klony se zasadily do téměř čistého kokosu a daly na noc do skříně pod 3x36W osram.
Zapoměli se prolejt vodou a tak to dopadlo........
Původní příspěvek od RouřeTrubkouře No a nakonec, aby mě to dorazilo, tak takhle krásně to roste, když o tom nevím a chodí tam srát pes!!!!!
O tomhle to totiž je..
Pokud máš zdravé,prokořeněné řezy,přesadíš do lightmixu,bez hnojení,nebo čistýhio kokosu jen z 0,5ml/l A+B coco,jen přiměřeně zaleješ vodou ph 6-6,2 s kapičkou kořeňáku dáš to teď klidně jen za okno a nebudeš si toho všímat aspoň 3 dny,(v kokosu den-dva)ty řezy nezaváhají ani minutu a pojedou,budeš je mít taky takový..tomu věř..
Sou totálně umořený tvojí péčí,moc vody,rosení,rosení,moc vody,rosení,rosení,nebo naopak nezaleješ a málo vody,špeciální substrát..korek..?..atd..