Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim mám takovej dotaz. teď pojedu po druhý indoor, stan mám 1m2 svítim 600w a uchladil sem to jen tak tak přes noc asi před 2 měsícema, to byla ještě docela zima, tak že teď se blíží léto a nemám šanci to uchladit. tak že sem přemýšlel že bych si kytky nechal vyrust venku a pak je hodil do stanu už jen na květ. při 12 hodinách svícení bych to už uchladil , ale nevim jestli to takhle bude fungovat, a jestli je to dobrý nápad. díky za odpovědi :-)
Se ptáš jestli můžeš dát kytky na 1000W superultradouble spekrum?
Problém bude v parazitech, který si můžeš přitáhnout do boxu z venku.
Pokud je můžeš dát ven, dej.
Pokud uchladíš květ v boxu přes červenec a srpen, tak si je můžeš i odkvést indoor.
vetsinou kazdej rok dojizdim nakvetly outdoori vevnitr. Davam je tam vzdycky koncem zari(cca 30. den kvetu), kdyz uz zacina bejt hnusne. Vysledek je vzdycky libovej ta sama kvalita jako indoor.
Původní příspěvek od spunkmajer Akorát budeš muset zajistit, aby ti to venku moc nepřerostlo. Dvoumetrový stromy by si do skříně dostával asi špatně. Lámat, zaštipovat atd...
nad tim sem už přemejšlel.. jakou výšku by měli mít kytky podle tebe, ve chvíli kdy to pujde do skříně na 12/12 ?? chtěl bych tak metrový kytky ve finále já myslim že je nechat vyrust tak na 40-50cm by mohlo stačit ne?
Jednou mě k tomuhle donutili lesní dělníci,začátkem září křoviňákem ožínali paseku a já jen taktak stihl večer vykopat a převézt kytky domů,druhej den ráno by je zkosili jako křoví,který stíní smrčkům..Květy SSH a Pot of Gold v outdoor rozměrech ale indoor kvalitě,dojely krásně,akorát ty SSH měly přes 2 metry,tak to byla celkem prdel..,svítit na to doma.. Připadal sem si v roomu trochu jako tarzan v džungli..
Pokud je chceš při sklizni metrové, tak těch půl metru si myslím že je akorát, víc rozhodně ne, může to pak na květu ještě značně vyrůst. Jestli s tím nemáš zkušenosti, najdi si ve FAQ techniky, pomocí kterých se reguluje výška rostlin. Nesmíš to podcenit a věnovat se tomu, určitě víš, jak to venku roste...