Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Grower,
nepochopil jsem vůbec odečítání hodnot na tomhle ec metru:
1.hodnota se násobí 100-Proč?
2.na displeji se nevyskytuje desetinná čárka
U upravené vody naměřím 01 x 100=100 a co jako to má být za hodnotu?
Prosím,poradte někdo kdo má zkušenosti s tímto ec metrem.
Mám stejnej problém jako ty kámo! Mě tady odsud psal jeden uživatel ale ten psal že mám hodnotu vydělit i když v manuálu stojí vynásobit, jsem nasranej že jsem ho vůbec kupoval a taky si s ním nevím rady, tak jsem s ním mrdl do skříně a seru na to, litr v prdeli!
tady někdo nedával pozor na fyzice 106 μS/cm = 103 mS/cm = 1 S/cm. ( to je jako 10 na šestou)
ten váš metr má rozmezí 0-20000 μS/cm čili 0-20 ms/cm, což je normální rozmezí, které očekáváte...
správně by jsi tedy měl naměřenou hodnotu vynásobit 100 a vydělit 1000, aby jsi dostal tobě srozumitelný číslo, když neumíte přemýšlet ve vyšším rozlišení...
Takže stačí naměřené číslo vydělit 10 a JE TO, nic těžkého...
a kalibruješ si to sám šroubkem po každém desátém měření, podle toho, co ti to přečte z kal. roztoku, tak to nakalibruješ, to já to mám jinak, ale milwaukee by měla být kvalita...
To je škoda, ale očividně to maká fest, no ať se daří, to je jasný, já mám volno, tak razím k lesu na kontrolu po těch deštích, tam je to v rukou páně...