Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem dnes i já šoupnul holky do skleníku, pojedu to stejně jako loni tj. absolutně bez jediné koupené hnojky. Zálivka jen dešťová voda ze sudu + 1x týdně naředěný slepičince, těch mám nadbytek :-)
Loni 4x Jack Herer odjetej tímto způsobem a výnos byl i nad moje očekávání, takže tak.
Holky se pěkně rozjíždí :-) 2x Power Skunk, zbytek jindy, došli baterky ve foťáku :-(
Kytky nejsou ani jednou hnojený, mám v hlíně kompost + slepičí hovna od podzimu a jak je vidět, zatím to kočenám stačí.
Zdarec palec, udělali se nádherný keříky, typická skunkovina (tyhle modely mám beztak nejraději).
Asi ani nebude potřeba hnojit, doteď žerou jen ze země a vypadá že jim nic nechybí, jsou krásně zelený a zdravý, nic mi je zatím neokusuje. Zalívám jen dešťovkou ze sudu s ph 6.2 + ec 0.1.
Díky všem za káčka, podívejte na tu nádheru, rostou jak o život a jsou naprosto zdravé, rád u nich sedím s cigárkem a kochám se i když je tam teď 43 st a vlhkost 100%, (rosím je 4x denně, jak budou nakvétat, tak už si rosení neužijí :-) )
Čaute všichni, jednu kytku mi začal žrát nějakej zmrd ! Asi píďalka podzimní, včera ti hajzlové dostali dávku přípravku "Karate" pro takovouto havěť, takže uvidím co to s nima udělá. Nevím kde jsou ti zmrdi zalezlí, kytku jsem podrobně prohlížel a nic živýho jsem nenašel.
Zdravím všechny. Tak přípravek "karate" 100% zabral, holky už nic nežere a ve skleníku pozdechal veškerej hmyz co tam lezl i lítal. Před chvílí dostali na chuť Bio bizz grow + fish mix (zbytek hnojek z prvního kola)
Ze spodků jsem na zkoušku udělal pár řezů, tak uvidíme co z toho vznikne. RW kostky jsem přes noc namočil do odstáté vody s ph 5.9. Na řezy jsem použil práškový stimulax.
Něco dnes, kočeny mají skoro 120 cm, pořád jim chutná, hmyzí zmrdi dali pokoj, takže přípravek "KARATE" za 70 kč můžu doporučit.
Ještě fotka nějakejch darovanejch no name, v hospodě jsem dostal čtyři semínka, všechny pukly, hodil jsem je do hlíny a jedou jak o závod, tak uvidím co z toho bude, potom je vyhodím.
Zdar všem, díky za káčka. Dnes je to zhruba dva měsíce co jsem vhodil řezy do země a mám dojem že Power Skunk začíná nakvétat :-)
Zalívám 2x týdně čistou dešťovkou a čumím jako blázen, dešťovka má ec 0.0 ! I ve studni mám ec jen 0.3.
Ve skleníku mám jen špičkovou kompostovou hlínu kterou jsem si sám urobil a navozil do skleníku asi milión koleček :-), asi i proto prakticky nemusím hnojit, na chuť jim dávám jednou za tři týdny Bio Bizz Grow + Bloom + Fishmix.