Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Vyschlé listy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
pavsedl
Stálý Člen

Karma uživatele pavsedl - 88% Pěstitelská

Dotaz Vyschlé listy Příspěvek č. 1

Fakt dlouho jsem hledal, hledal ... a nenašel nic co by vysvětlovalo co se jedné z mých rostlinek děje ... je asi dvacet dní stará, 4 patra, zdravá barva, 18/6, 25°C, denně zavlažovaná, míchaná zemina, ostatní jsou OK, ale týhle se zničehonic začaly ohejbat listy dolů a řekl bych že uvadá až na to, že má vody dost ! Čím by to mohlo bejt ??

.. I po špatné sklizni je třeba zasít
...
Passion #1 250 W

Old Post 27-03-2003 v 15:23 PM
pavsedl je offline   Profil uživatele pavsedl   Find more posts by pavsedl   Foto galerie člena pavsedl   Click here to Send pavsedl a Private Message   Add pavsedl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yiri
Nový Člen

Karma uživatele Yiri - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

No možná má vody až příliš. Zkus ubrat při zalejvání.

Old Post 27-03-2003 v 16:52 PM
Yiri je offline   Profil uživatele Yiri   Find more posts by Yiri   Foto galerie člena Yiri   Click here to Send Yiri a Private Message   Add Yiri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Karma uživatele yTUmama - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

WE,VŽDY MUSÍŠ ANALYZOVAT A VZPOMENOUT SI,COS UDĚLAL JINAK,NEŽ PROBĚHLO TO A TOTO.TO JE NEJLEPŠÍ RÁDCE.KDO MÁ PAMĚŤ,MÁ VYHRÁVÁNO.

co se sluší,abys o svém životě prozradila
/MmARIJUANA
Že jo kluci

Old Post 27-10-2003 v 18:54 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greedy23
Stálý Člen

Karma uživatele greedy23 - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

no mozna bys mel napsat jak hnojis ne?...ja kdyz sem prehnojil tak mi taky sli listy dolu...

Old Post 27-10-2003 v 20:34 PM
greedy23 je offline   Profil uživatele greedy23   Find more posts by greedy23   Foto galerie člena greedy23   Click here to Send greedy23 a Private Message   Add greedy23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

a uplne idealne by bolo tu hodit foto. Ale urcite si hladal zle pretoze tu je o zltych listoch hojoj informácii!
vid.: Vzhledove zmeny na kytkach!

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 28-10-2003 v 17:02 PM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

pavsedl, mne to robí podobne. Najprv sa začali ohýbať listy dolu, potom začali usychať špičky a napokon sa začali robiť šedozelené mapy. Na ďalšej zas vyliezli mladé listy so žltozelenými medzirebrovými plochami. Proste nedostatok rôznych živín... Napokon som zmeral pH substrátu a bum... okolo 8!!! V takom zásaditom prostredí kvetina nevyužije niektoré živiny, aj keď tam sú. Tak to riešim kyslým polievaním (5,5), ale možno ich budem musieť presadiť. Tiež som urobil somarinu, že ich mám v truhlíkoch po troch kvetinách, ale zas je pekne vidno rôznu odolnosť rôznych modelov. A vôbec, viacerí mi to hovorili, že bublifuk je najjednoduchší a neveril som... Hlinené médiá sú na pilú miču!

Inak, tuto je to popísané, aspoň na mňa to sedí presne...

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Naposledy upravil gunman 29-10-2003 v 10:04 AM

Old Post 29-10-2003 v 09:59 AM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

presne tak hlina je na hovno. Uz ked mas indoor tak si sprav bubler! Je to sice trosku drahsie a narocnejsie na vyrobu ale stoji to za to!

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 29-10-2003 v 15:36 PM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Mno, ale píše, že barva je zdravá-to na živiny nevypadá, ale spíš mě zaráží to denní zalejvání-neni to moc? Ale Ohýbání listů spíš značí teplotu-to taky néé, takže mě napadají dvě řešení-buď je přelitá (to by ale začaly hnědnout a poté usychat špičky listů), nebo prostě "nastydla" což by celkem odpovídalo počasí-esli je ve skříní a po určitou dobu je vystavena chladnému vzduchu mohlo by to být ono)

Čéče ať to JH rozchodí bylo by ho škoda

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 30-10-2003 v 21:26 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R0[kEt
Nový Člen

Karma uživatele R0[kEt - 0% Pěstitelská

Vlhkost x preliti Příspěvek č. 9

hel mel sem ten samej problem s mejma kiti bude to nejspis prelitim, ale jestli sem se neprehlid , tak si tu nikde nenapsal, jakou tam mas vlhkost tou to muz bejt taky ale spis to bude prelity. R.

One Joint every Day and yoour Brain fly away.. lets fly!

Old Post 01-11-2003 v 11:07 AM
R0[kEt je offline   Profil uživatele R0[kEt   Find more posts by R0[kEt   Foto galerie člena R0[kEt   Click here to Send R0[kEt a Private Message   Add R0[kEt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
James
Stálý Člen

Karma uživatele James - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

nejsem si zcela jist tím,že hlína je na hovno je to dar a všechny pozemské bytosti by bez ní neexitovali

neřikám jsou mnohem alternativnějsí a rozumější média pro pěstování marie

jsem bohu dík celkem zatvrzelej hlínař a já osobně bych si bublák nigdy nepořídil nechci prudit jen apeluji na váš rozhovor

leda kokos

Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum

Old Post 01-11-2003 v 18:51 PM
James je offline   Profil uživatele James   Find more posts by James   Foto galerie člena James   Click here to Send James a Private Message   Add James to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Brunco
Stálý Člen

Karma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% PěstitelskáKarma uživatele Brunco - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Mam pocit ze v hline nebyva problem pokial je aspon trochu sterilizovana tak najskor tym hnojom alebo preliatim
ale predsa este skus zmerat teplotu
ja som sa tak raz ojebal
samozrejme pokial zltnu secky rovnomerne tak v tom asi problem nebude

Old Post 02-11-2003 v 23:52 PM
Brunco je offline   Profil uživatele Brunco   Find more posts by Brunco   Foto galerie člena Brunco   Click here to Send Brunco a Private Message   Add Brunco to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
14-08-2006 - svesene listy - 6 odpovědí
17-07-2005 - Osychaj mi listy - 19 odpovědí
23-05-2006 - Povadle listy - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás