Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po neuspešném minulem roce kdy vsechny kytky (rezy ak47) uhynuly v dusledku nemoci korenu jsem se tento rok jeste rozhodl prikoupit Alg-A-Mic.(doporucili byste něco jiného?)
Dnes jsem premistil kytky v jiffech do mensich kvetinacku se substratem na balkon.Protoze jsem si nebyl jisty teplotou v noci udelal jsem mensi foliacek pomoci dratu a potravinařské folie...
Ze 4 semen vyrostly jen 3 kytky.Jedno seminko cheese v jiffu uhnilo
Chybejici kytku jsem nahradil diky daru kamarada growera novou AK47xNorthern Light.
Prozatim si tedy hoví na parapetě balkonu v substratu a cekaji na presun do velkych kvetinacu
Hlinu jsem se nakonec rozhodl vymenit.nahradila ji přesetá zemina z kompostu kterou sem se nakonec rozhodl jeste vypalit....
Vysledek je nerozeznatelna od obyc substratu....Cheese a Jack presazeni v velkych kvetinacich...GWS čeká a pude na kompost....AKxNL bhouzel uhynula RIP
Po naprosto deštivych dnech je tu dalsi update....Tyto zmíněné nepěkné dny zavinili odklad hnojeni o cca 5 dní takze mi posunuly schéma...Až na lehké přeletí to kyti prezily ve zdravi....
Překonaly silný vítr a dokonce i menší kroupy ktere se objevily...
Po neuspešném minulem roce kdy vsechny kytky (rezy ak47) uhynuly v dusledku nemoci korenu jsem se tento rok jeste rozhodl prikoupit Alg-A-Mic.(doporucili byste něco jiného?)
Hlavne ty CERNE KVETINACE NATRI NA BILO NEBO OBLEPIT BILOU FOLII/PAPIREM.... plus korenač a fish mix se povedl, nebo vita race a amnoho dalsiho.... :banan:
Při ohýbání kytek na zahrade se mi povedlo ulomit tri vetvicky.
Tak jsem je zkusil dat na tyden do vody ze stimulaxem (roztok) a pote presadit do truhliku se substratem...snad se chytnou
Hlavne ty CERNE KVETINACE NATRI NA BILO NEBO OBLEPIT BILOU FOLII/PAPIREM.... plus korenač a fish mix se povedl, nebo vita race a amnoho dalsiho.... :banan:
Stribrna folie aplikovana...kvetinace jsou nyni skoro studene.
Vyskytl se mensi problem s listy.Prikladam foto a zadam vsechny o radu.