Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám 5 rastlín od vyklíčenia sú staré 2 mesiace.Mesiac sú na kvete, mám taký problém že v boxe je dosť vysoká vlhkosť okolo 80% a nemám možnosť to veľmi ovlivniť. Rastliny sú nejaký NONAME OUT. Svietim im 2x25W. Môj problém je v tom že rastliny začínajú mierne plesnivieť,zelené časti nie ale obschnuté konce a suché listy.
Chcem sa opýtať či by som ich mohol dať teraz von. Prepli by sa späť na rast? Alebo by normálne dokvitli. Ide pravdepodobne o sativu, ešte by to chcelo minimálne mesiac kvitnutia.
Díky za rady, asi skúsim vylepšit odťah a nejaký týžden alebo dva pred koncom ak by bolo vonku pekne tak by som ich dal von nech poriadne dozrejú .
Teraz ich von asi nejdem dávať aby sa kvôli zlej periode nezastavil náhodou kvet.
ajo na to uplně kašli 2měsíce ze semen pod 2x25w?
To máš lepší něco teďka píchnout nějaký to semínko ven , tyhle bych dal ven určo , ono to něco udělá...než to trápit v boxu...
46. den květu - mužu je dat ze skříně (no name kytí) OUT??? Nezastaví se květ? Už jen cca 14 dní květu, tak mi jde o to aby to dozralo.. mam totiž řezy WW a chtěl bych je dát pod sodík.
no to se ti každopádně květ zastaví když je dáš ven, budou mít totiž opět delší periodu světla....... pěkně by sis to pos...l pokud jí nebudeš zatmavovat
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.