Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
potom co jsem pripojil objimku s patku ke stinidlu a pripojil usporku tak jsem zjistil ze patka neudrzi tu usporku v rovny poloze - usporka proste svoji vahou patku ohyba. Jediny co me zatim napada tak je na druhou stranu usporky dat nakej dratek nebo vlasec a pritanout to ke stinidlu ...pro predstavu pridavam fotku, nevim jestli jsem to dobre popsal o co jde :-D
Já jsem patku vyztužil (přinýtováním) úhelníkama (jsou různé rozměry, použil jsem větší), co prodávají v železářství za pár kaček, před vrtáním a nýtováním jsem si úhelník nejdřív chytil šroubama na stávající díry.
viz foto:
Původní příspěvek od MDe_ Dratek at tě ani nenapadne ... dej tam pastovou stahovaču ale za ten plast né za sklo !!!
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Souhlas s MDe_ a DMG - kdyz dratek tak s izolaci. Ja jsem navrtal 2 otvory do stinidla, protahl drat s hrubou izolaci a zajistil o plastovou cast CFL lampy.
Jinak se daji sehnat za dobrou cenu specialni stinidla, ktere jsou stavene na vahu CFL lamp...
No já tam mám ty elektrikářský stahovačky a slouží perfektně a většina stínidel jsou provrtaný na obou stranách, takže je to vyřešený během pár sekund :-)
Původní příspěvek od MDe_ Dratek at tě ani nenapadne ... dej tam pastovou stahovaču ale za ten plast né za sklo !!!
Taky by mě docela zajímalo proč ne drátek. a za jakej plast to chceš chytat? myslíš ty hovínka silikonu nebo co to je na konci trubice?
Ja normalne vzal vazaci drat na rostliny, chytl ho k hacku od stinidla ( obyc. kladivkovy za 350kč) dratek naohýbal až k předku CFL a tam provlékl vrchní trubicí a zas zpátky k háčku. Už to takhle mám víc jak rok, Prohazuju na tom stinidle 200CFl a 250W sodik a nikdy se me nestalo ze bych zkurvil cfl, nebo dostal ranu :-)
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL