Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Objevil se tu nápad přidat ke všem fotografiím navíc textové pole se stručným popisem nebo komentářem k fotce. Řekl bych, že by to mohlo značně zkvalitnit informační obsah členských Galerií bez závislosti na fórech. Pokud byste fotografii s komentářem připojili k příspěvku, automaticky by se do textu příspěvku začlenil také komentář k jednotlivým připojeným fotkám. Ovšem hlavní roli hraje váš názor. Je mi jasné, že taková to funkce má smysl, jen když bude široce využívaná. A znamená to pro vás samozřejmě "práci" na víc...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Samozřejmě hlasuju pro ANO. Já sice zatim fotky neposílám ale rozhodně by se mi to u ostatních líbylo. Fakticky
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Původní příspěvek od Realist Pokud ty popisky u fotografii vBulletin podporuje, tak jsem rozhodne pro.
Kéž by to bylo tak jednoduché . Naneštěstí vše kromě holého diskusního fóra (tedy především obrázkové Galerie) je šité Groweru na míru
Chystám se komentáře implementovat hned jak bude trochu času...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
jj vbulletin je docela hustej, ale kdybych ti carlosi mohl s necim helpnout staci dat vedet...par zkusenosti s nim mam a jednoho kamarada co tomu fakt hovi... :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."