Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau lidi tak jsem se po době rozhodl udělat krok dál ve vatážy .Ačkoliv pořízení nebylo jednoduché přesto jsem se dočkal a uvidíme jak to zvládnu Peace
Osazenctvo: 16x Criticál + ,od místní ho growera
Slunce: Rust 250w Mh Květ 400w Hps
Box: Dark Street M II. 90x90x160cm
Hnojky: 3 slož. Ah complet + Ah Enzymy ,Ah power Final solution ,Plagron PK 13-14
Nohy v teple : Rašelina Soběslav Zahradní substrát B univerzální přírodní+ perlit.Neodskoušeno Uvidíme jak se jim v tom povede.
Jinak: holky už jsou od včera doma a odedneška přesazený z kelímku od jogurtu do 6,5l květináčích. zalité odstátou vodou .
zdravím moc pěkný koukám jaks to tam narval těch 16 6,5l květňáků každopádně ten substrát jak píšeš neodskoušenej nevím jestli byla dobrá volba asi bych měl strach z havěti jinak to vypadá dobře tak ať to jede
Ahoj, mě by zajímalo kdy jim svítíš? (přez den nebo v noci kvuli nočnímu proudu) a to protože bych se hlavně rád zeptal, když to máš u posele, jestli se u toho dá normálně spát? A nebo jak řešíš tuhle problematiku... Diky
Domov je tam, kde máš kytky...
Zubatá si už brousí kosu!
Grazzl: ja vím je to dost třeba budu mít pro příště ponaučení a bude jich mín ...Co se týče tej hlíny nemel bych vubec strach , kamoš to vtom jede už nějakej ten pátek na nemužu si to vynachválit Havět Zabijem !!
KrávaBětka:v noci jsem nikdy nesvítíl jen tak pro zajímavost , Svítím Od 06:00 do 10:00 do práce stávám 04:30 a chodím spát cca 11:00 obšas si dám Pulnočního a o víkendech jsem stejně zničenej z práce a ráno mě to nevadí přežiju to ..
Grunger: nevím jak ty ,ale ja musím nosit špunty v práci tak mě to stačí
Čau , můžu se zeptat jaká je cena toho substrátu a jak je namíchaný ... Ptám se protože bych ho taky vyzkoušel.Používám jen Biobizz a Plagron ale jejich cenovka se mi vzhledem ke breberkám nelíbí ...
pokud vadí pak smažu... SF
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
kamarade pores nejakej hodne hustej pachovej filt kdys to mas u postele jinak az to bude v kvetu tak te bude porad bolet hlava,a to mi ver je dost mdat
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Up. 3.den Rust 18/6
Tak nám to krásně začalo a už mám nejspíše problém který řeším už hodně dlouho . Foto kdo by (přesně) věděl očjde budu mu moc vděčnej za pomoct.
Dneska dostaly holky postřik který mě namíchal kamarád Gh-BioWorm® a AH-Enzymes+
mrkni na fora je tady nekde krasny tema,kde je videt na fotkach co jim muze chybet a co zase prebejvat...jednoduse P ,N, K neceho je tam hold vic a neceho min
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Ahoj.Podle mě lehce podvyživený v důsledku špatnýho ph zálivky,podle těch spodních listů i v minulosti pravděpodobně přelitý.. Mrkni jak vypadají kořeny,to ti hodně napoví..Ten substrát je předhnojenej,nemýlím li se,jestli je ale špatný ph,kytky si hnojky nemůžou z něj brát..
Cus lidi tak jsem ze všech vašich variant dal Holky do pucu a jedou krásně dál. Největší kytka má 23 cm : Banán:
Teplota noc 21C° den 26C°
Vlhkost 56%
Jinak Holky zalejvám jednou za 3 dny zatím : D a do každé zalivky dávám Enzymy + , V holkách jsou rozdíly ve velikosti už mam jednoho favorita kterej mě nesmí zklamat ten větší na fotce . Jak budu přepínat na květ přidávam další a silnější ofuk foto bude časem .
Cus lidi tak jsem ze všech vašich variant dal Holky do pucu a jedou krásně dál. Největší kytka má 23 cm . a jak jsem byl na canna festu dostal jsem BN The Missing Link budu používat do konce růstu jako postřik .
Teplota noc 21C° den 26C°
Vlhkost 56%
Jinak Holky zalejvám jednou za 3 dny zatím a do každé zalivky dávám Enzymy + , V holkách jsou rozdíly ve velikosti už mam jednoho favorita kterej mě nesmí zklamat ten větší na fotce . Jak budu přepínat na květ přidávam další a silnější ofuk foto bude časem .