Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » 2x 600w + 1x 600w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
hardiron
Stálý Člen

Karma uživatele hardiron - 78% Pěstitelská

Registrován: Dec 2008
Příspěvků: 222  

Příspěvek č. 17

A pokud nechces topit, tak jediny co me napada, tak postavit 2 systemy a met je propojeny. Jednom den v druhem noc a vyuzivat to odpadni teplo.

Old Post 18-04-2012 v 10:15 AM
hardiron je offline   Profil uživatele hardiron   Find more posts by hardiron   Foto galerie člena hardiron   Click here to Send hardiron a Private Message   Add hardiron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 18

Ahoj,

cele jsem si to precetl, z prvniho postu jsem nabyl zdani, ze vis co a jak. dobre promysleny. Ale u postu c.10 jsem zneklidnel, ze tu pise spise profi-retard.

Kdyz pominu fakt, ze se ,,az moc staras´´ a lejes do hydra jakoze biohnojiva, tak mas nevychytany prostor,co se tyce vlhkosti a ted i teplot. Ale jeste laborujes s nejakym nonstop-dripem a to vse pri takove palbe za watty, dalsi watty o kterych jeste nevis a celkem velky mnozstvi techniky. Des vole, des.

post c.10

ods.2
kasli na phytamin, to je tak na hlinu a jen na listy kdyz jim neco chybi. smrdi to, spini to a celkove prinos relativni.

ods.3
ty vykyvy teplot jsou otresny, uplny min-15°C, lepe 17°C, horni teploty byly 20-30, proc? Vlkost az 20%, to je ucis podnebi Atacamy nebo co. Plisen na rockwoolovych kostkach ma ruzne priciny(ruzne druhy, pri ruznych podminkach) 8% roztok peroxidu vodiku celkem pomuze-jen na kostky ano. A naposled,jaktoze ty ve 2dnu kvetu muzes vesele ocumovat koreny?

ods.jakoze 4
no pana Mazara postihl totiz problem, kde nejspise figuruje pan Fosfor, ktery zasadne odmita putovat v nizkych teplotach(nejakych cca 15°C) a proto pan Mazar nenabiral na vaze, pouze z logistickych prostoju pana Fosforu. Sluzebnicek: http://grower.cz/forum/showthread.p...5282#post365282 . Cim se ti ucpavaji jehly po takove kratke dobe(ty plastovy dlouhy svine), ani vedet nechci.

ods.5
najednou jine hodnoty teplot a vlhkosti, takze cas je? problemy s listy bez fotky bude jen hadani, jestli jsi moc schizak a detailista, tak zrovna misto jakoze brouku sledujes, prach, mech.poskozeni nebo spinu z tvych neumytych pracek, pokud se to nerozsiruje nestresuj, rostliny nejsou stroje. Prorezy proc ne, ale az v kvetu zastrihavas spice? neni to uz pozde? Nehromadi se prave v teto dobe kvetovy hormony do palic, aby podle podminek stimulovaly kytku k tvorbe krasnych, velkych a zralych plodu?

co mi hlo zluci post c.15
Ty vole, jo ty mas ty identicky prostory a s duslednou peclivosti zaznamenavas rozdily ve stavbe tela a rychlosti rustu mezi kytkami v tve teplote tedy 13°C a jinym naprosto identickym boxem, kde rostliny jsou v jine, vyssi teplote? Nic nevidim, mozna jsem to nepostrehl, ne? Tak jak muzes takhle informovat, ze to kytkam nevadi? Lzes sobe a nepravdive reportujes, a delaji to jini tveho druhu, kurva drat. Jaky projev cekas ze zimy? umrznuti? ty vole tak HC. sluzebnicek: http://grower.cz/forum/showthread.p...1144#post381144
No zas si tolik nefandi, ja jako laik a lempl, bych si nohy koupil v hornbachu, klidne jako ty L listy a dokonce jako laikovi mi daji k tomu sroubky a ja si jen doma smontuju kci dle svych potreb-nic proti tvym drevenym noham. A jako laik a lempl si koupim LIBRA nebo kvetinace plus hadicky,cerpadlo,atd. A mozna se s tim vsim v pohode vejdu i do 8 dnu.

jo, jeste musim: nekde jsi psal(v kvetu), ze vyhazujes nejaky zmetky. Neni to zbytecne sviceni do diry? roztahujes nejak ty kytky?

Tak a kdyz jsi to docetl az sem, pevne verim, ze mas hned lepsi naladu, tak jako ja. Rozumim.


Teplota: At uz ted ze zimy, tak v lete az budes dojizdet(jestli) budes resit na pude teploty. Proto blic, cvak, svit prez noc, teploty se ti krasne zprumeruji a tedy i sobe priblizi(den noc).

Vlkost: techniky jak najebany a furt hovno? Pokud mas solich kup si vetrak s vestavenym regulatorem(teplota/vlhkost), pokud chces na to napojit stavajici vybaveni, v tvem pripade odtah+odvlhcovacku, podivej na stranky malapa.cz nebo jine, ruzne regulatory ruznych funkci.

Nonstop-hydro? Ne, vubec, jdi do FAQu : http://grower.cz/pestovani/navody/hydroponie/9.html#26. Typek se s tim celkem najebal, aby to pochopil i laik.

Celkovy klima: Pritah, pokud nemusis skryvat grow, tak si vem 200-250 alu nebo iso rouru a nabirej vzduch z lepsich prostor(chodba,pokoj) kde po zmereni, budes mit vhodnejsi podminky, v lete nasavat vzduch z chodby kde je sotva 20 je ideal a v zime zase zadna tragedie. Kdyz mas kalfasy, mel jsi je dat pod kci , kde jsou kvetniky a vyhrivat to pasivne teplym roztokem-vyhodit ty 50w skleneny robertky a dat tam tak 150w lofasy,kdyz uz, teplota 21-23°C, urcite to bude mit nejaky prinos, aspon nejblize-korenum. Jinak primotop-salavy ksindl nedoporucuji, osobne mam vetsi strach nez z 700w olejoveho radiatoru, na ktery neni problem prdnout FAN, aby se z mala dostalo max.

Jo a co to je za report? kde mas fotky? Vysomruj nebo si pujc fotak, si pripadm jak pri hrani dracaku, ty voe.


Uff, roman, hnus. Jsem vyhulenej a vyhladovelej, preju ti kilo dobre ususeny susiny, ale nevim, nevim. Ne vsechno musi byt tak zle a ne vsude mam pravdu, ale podle meho, des a hruza. Uvidis sam. Jo a nez budes picovat a nadavat, tak smer vyhledavani a dejs si tam 2x600w jen za 3 mesice zpatky a pochopis no. Cus IPX

Old Post 19-04-2012 v 00:36 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasnejbambus
Stálý Člen

Karma uživatele jasnejbambus - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2011
Příspěvků: 59 

Příspěvek č. 19

zdar... né dobrá odpověď,.. vpoho..sice mi příjde, že některý posty si ode mě nepochopil, nebo dle tvých reakcí nevíím.. na vše ti neodpovím, nou time.. mám to vykoumaný,. jen jsem nečekal tak razantní výkyvy teplot no.. co už,. aspoň nabudu dost informací do dalšího a za pochodu budu řešit...když je chladno, tak se to fakt na piču vytápí... možná jsem díky zhulenosti něco blbě napsal nebo vysvětlil či zamáslil.. to sry..
každopádně jsem to předělával za chodu a vychytával..sundal cooltuby svítím v noci...dodělám ještě přítah z vedlejších teplejších místností.. dodám ještě víc diamantovejch fólií ať se mi nemáslí světlo do ztracena a bude to cajk..

foťák prostě po ruce není bohužel... snad ho pořeším co nejdřív.

jsem rád že se udělalo teplo,.. teď mám v noci min 18,5 stupňů a vlhkost kolem 65%... ve dne 24-27 stupňů u kořenů a vlhkost 55% ..což už je dobrý..

ohledně toho mazara... jde o to, že jsem je převzal plesnivý u rockwoolovek,.. né že bych něco posral... právěže většina se vyléčila,..ale dost jsem jich musel dát pryč, páč byly ztracený..

jinak zálivka má skoro pořád kolem 20 stupňů..tak su spokojenej.. vyžerou mi 15 litrů za 12h cyklus... ( ph 6.0 ,, ec 2.0 ). během pár dnů mám 90L kalfas s obědem pryč...:-D

no, jinak nemám moc času na reakci na vše co píšeš.. ňák se do toho motám.. stavěl jsem tio z toho co bylo po ruce,. na nějaký kýble,libra dripy atd se můžu vysrat.. chtěl jsem to jen postavit způsobem co mi bude sedět a zkoumat, učit se a vychytávat... to kolik toho bude je svým způsobem už detail,.. je to pro mě spíš lék na duši, koukat jak rostou a voníí

dnes je to 23. na květu a vypadaj skvěle... před týdnem jsem začal ohýbat a roztahovat do stran... možná jsem je mohl nechat růst dýl,, ale už i tak jsou dost u sebe.. mazar je docela prďolatej, cca 25cm. ale dost rozvětvenej,.. california má cca 50-60cm. je rozvětvená a za týden udělala hroznej pokrok. bohužel dvě cali mi zakrněly a jsou o polovic menší...stane se no..

jinak neštípal jsem vršky v květu.. jen jsem v prvních pár dnech zbavil rostliny listů, které zacláněly světlu.. prostě kadeřník.. různě jsem je prostříhal, některý zaštípl už na začátku ať vím co to udělá..

s tím phytaminem... to je jen na zvýšení ochranyschopnosti.. nic víc,. je fakt, že je to spíš na hlínu a dělá to bordel,.ale myslím že jim to ničím neuškodí..
to stejní se slepičincama... nějak jsem nedostál odpovědi, v čem by slepičince měly vadit v hydru?..neva..žerou dost.. to je pro mě odpověď
peroxid nesmím použít..to by mi byly bio hnojky na pi.. na to mám canna flush..

jou a ty kapiláry se ucpávaly kvůli větším bublinkám v kalfasu, nic víc


btw.. já nemám zapotřebí na tvůj názor pičovat, jsem rád, za každou reakci.. tak věřím, že si ty voly atd příště taky odpustíš, zas tak se neznáme né každej má 97% pěstitelské něco jinýho by bylo si pokecat,když to vidíš..a něco jinýho házet posty na net...)

snad jsem napsal skoro vše...) peace zas za pár dnů )

Old Post 23-04-2012 v 11:47 AM
jasnejbambus je offline   Profil uživatele jasnejbambus   Find more posts by jasnejbambus   Foto galerie člena jasnejbambus   Click here to Send jasnejbambus a Private Message   Add jasnejbambus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Registrován: Apr 2012
Příspěvků: 1406  

Příspěvek č. 20

ty bláho to je pořádnej grow to asi není pro vlastní potřebu

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 23-04-2012 v 11:53 AM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasnejbambus
Stálý Člen

Karma uživatele jasnejbambus - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2011
Příspěvků: 59 

Příspěvek č. 21

ale jó, víš že masti a mlíko spotřebujou velké množství... ty nemáš boláky na zadku?.....:-D

Old Post 23-04-2012 v 11:56 AM
jasnejbambus je offline   Profil uživatele jasnejbambus   Find more posts by jasnejbambus   Foto galerie člena jasnejbambus   Click here to Send jasnejbambus a Private Message   Add jasnejbambus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Registrován: Apr 2012
Příspěvků: 1406  

Příspěvek č. 22

to nemám já jich zas budu mít hodně venku

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 23-04-2012 v 12:01 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hardiron
Stálý Člen

Karma uživatele hardiron - 78% Pěstitelská

Registrován: Dec 2008
Příspěvků: 222  

Příspěvek č. 23

no v hydru se snažim udržet co největší steriliru a slepičince mi moc sterilni nepřijdou. Hlavně asi nebudou chemicky moc stabilní, tak ti může litat ph nebo ec. Ale pokud si spokojený............ to tak tam klidně lej :-)

Old Post 23-04-2012 v 15:59 PM
hardiron je offline   Profil uživatele hardiron   Find more posts by hardiron   Foto galerie člena hardiron   Click here to Send hardiron a Private Message   Add hardiron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasnejbambus
Stálý Člen

Karma uživatele jasnejbambus - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2011
Příspěvků: 59 

Příspěvek č. 24

nepříjdou ti sterilní?.. je to bio,. tak nvm... recht máš, že PHáčko mě lítá víc, než když to tam neliju,ale přes 6.5 se mi to přes noc nedostane...a ECčko to zvedá taky dost... ale holky papaj, to je hlavníí asi ( stejně budu zálivku zas upravovat na dva týdny teďka, bez slepicí :-D )

nejsu spokojenej,.. su nasranej, na toho vypukance, od kterýho mám řízky.. dnes jsem přišel na to, že to mám napadený(samozřejmě díky na piču řízkům) páč realativní vlhkost mám docela nízkou... hned na první pokus chytnu americkýho padlýho.. zkušenosti k nezaplacení :x teď už to bez supresiv nepůjde léčit (. pár pozitivních věcí na tom pořád vidím,. ale su o mnoho nasranější a zneklidněnej než jsem byl :X naštěstí pomine ochraná lhůta,.. ale zas bude o desátek dží méně kouření kurva ( léčit to jde a mělo by se to spravit, ale esi mi to killne holčičky, tak killnu jeho.. :X já jen informuju aby si popichovači mohli škodolibě rejpnout, že mi to přejíí ^^ tak peace

Old Post 25-04-2012 v 13:40 PM
jasnejbambus je offline   Profil uživatele jasnejbambus   Find more posts by jasnejbambus   Foto galerie člena jasnejbambus   Click here to Send jasnejbambus a Private Message   Add jasnejbambus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sanko01
Stálý Člen

Karma uživatele sanko01 - 54% Pěstitelská

Registrován: Apr 2002
Příspěvků: 68  

Příspěvek č. 25

chlope no pročet sem to tu celí a troufnu si tvrdit že na 80% nebude chyba v řízkách ale u tebe podcenil si teploty podcenil si vlhkost přešpekuloval si celej systemek rozjel si to na moc rveš do hydra slepičince jestli si je měl plesnivý u kostek tak si to měl zakápnout peroxidem a přikrejt aby na to nešlo světlo a bylo to a jesli chceš bio hnojiva tak si kup biobizz nebo jinou biochem sračku ale proboha né slepičince ty sou dobrý tak do hlíny nechci hanit taky sem takhle začínal ale nesváděj to na matkáře když seš v půlce květu a to že se ti zvedá EC znamená že hočiny chlastaj vodu a ne hnojiva takže ten koktejl co jim leješ jim moc nechutná peace a přeju at ti to dobře dopadne přece jenom chybama se člověk učí

Old Post 25-04-2012 v 17:49 PM
sanko01 je offline   Profil uživatele sanko01   Find more posts by sanko01   Foto galerie člena sanko01   Click here to Send sanko01 a Private Message   Add sanko01 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasnejbambus
Stálý Člen

Karma uživatele jasnejbambus - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2011
Příspěvků: 59 

Příspěvek č. 26

sanko01 ... bezpochyby,. ale jednoznačně chyba byla od počátku v řízkách.. jen co se mazara týče,.toho jsem léčil zvlášť,. peroxid jsem nechtěl používat(což asi škoda),.tak sem používal canna flush a previcur,.pařeničky a snažil se tu plíseň šedou vymít..,.což se u dost rostlin nepovedlo,. naopak malá hrstka mě překvapila a hezky se vzchopila..ale ta plíseň komplet v piči, že sem to tam vůbec tahal,.. rozhodně nízký teploty mě trápily nejvíc no..my fail,. california je krásná,. samozřejmě vidím různejma deficitama teplot a přehnojení, že 5 holek na to doplatilo.. prostě na piču no,.
k tomu různé faktory a stresy, co jsem jim způsobil taky nepomohli to neříkám ani slovo.. jasně, že systém potřebuje vychytat a seřídit. ani sem nikdy netvrdil, že je profi nebo bůhví co.. na první pokus nejsu relativně nasranej,,. vím že pá věcí se musí změnit a o tom to je..
jinak slepičince jsem vysadil,. stejně teď budou mít čistou zálivku s enzyma a budu doufat, že se ta mrdka nerozroste a zvládnou to.. jinak kyti vypadaj vcelku krásně právě.. su zvědavej,.

peace

Old Post 26-04-2012 v 12:22 PM
jasnejbambus je offline   Profil uživatele jasnejbambus   Find more posts by jasnejbambus   Foto galerie člena jasnejbambus   Click here to Send jasnejbambus a Private Message   Add jasnejbambus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HackIt
Stálý Člen

Karma uživatele HackIt - 79% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 73  

Příspěvek č. 27

jasnejbambus: moc pekny nemohl bys sem postnout schema toho zavlazovani a pouzitej material a cca cenu ? mam podobny prostory v byte ale z kvetinacema se dostanu na 30ks a tohle tvoje nft me zaujalo dik PS: a tu plisen si mel resit fakt tim peroxidem nereknu ti kolika % ale ja davam do zalivky 17% a od ty doby plisne neresim

Old Post 08-05-2012 v 10:05 AM
HackIt je offline   Profil uživatele HackIt   Find more posts by HackIt   Foto galerie člena HackIt   Click here to Send HackIt a Private Message   Add HackIt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasnejbambus
Stálý Člen

Karma uživatele jasnejbambus - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2011
Příspěvků: 59 

Příspěvek č. 28

hackit..rad bych,ale nemam tady kompl.a vsecky schemata mam u mlade v pc. na te konstrukci neni nic slozityho.. Je to 14 odpadnich rour do sebe vlozenych,takze 7 zlabu 20 cm od sebe.prichyceny medenyma dratama k drevene podstave.do toho vykrouzlany diry 20cm od sebe.konce sou volny.na jedne strane prekryty folii a do ni pichnuty hadicky od vzduchovaciho motorku. Konstrukce ma spad 25cm/3metry. Na druhe strane mam provizorne chycenej okap do ktereho z rour vytekaj ziviny.okap jde skrz kalfas,kterej je vedle rour. okap ma spad cca 8cm/1.5metru a jak sem rek jde skrz kalfas.takze misto 90litru vyuzivam jenom 35l.v kalfasu mam pichly cerpadlo akvarijni 2000l/hod..to rozvadi ziviny nad okap,kde je to rozvetveno do 4 vetvi az na konec plochy a k rostlinam privadeno ctyr kapilarovou spojkou.jedna vetev je jen dvou kapilarova(takze bud pridat rouru nebo ubrat se vyplati vic) cerpadlo to zvlada,ale jedno navic by bylo lepsi.rozhodne ten odtok neni vubec dobre vyresenej.byla to takova rychlovka co jsem vymyslel.takze doporucuju to vymyslet nejak lip,pac me koreny sahaj skrz okap az do kalfasu..jinak az na odtok si to musim pochvalit..porizovaci cena..no roury 125mm prum = 14x 200 asi, cerpadlo 700, rozvod vody + 28x rozctyrky + 100x jehle + 20m kapilary to dalo naky 2000 az 3000 za vodu bez cerpadla.takze celej system me prisel na nakych 5000 hodne shruba bez folie a kosicku.neni to nak moc,ale je to vykoupeni krouzlat otvory do tech rour,hral sem si s tim celej den.. Jinak co se tyce te plisne..pozde,chtel sem se vyhnout peroxidu pac mi nebyl doporucen vzhledem k hnojkam a ja slepe poslech a zkusil jinou cestu.priste no.. Snad ti to trochu pomohlo a udelal sis predstavu,pripadne svuj navrh postni ty,pac ja su fakt bez vsech vymozenosti jako pc,fotak atd..nervim tu u psani postu na mobilu,takze tak ,.rozhodne me to nijak netrapi a su rad za zkusenosti do dalsiho vysevu.to uz snad budu moct lepe medializovat. Tim sry vsem zvedavcum,ale cumenda se nekona no.. Ted mam 2 dny pred flushem,tak se uz nemuzu dockat, peace

Old Post 09-05-2012 v 12:42 PM
jasnejbambus je offline   Profil uživatele jasnejbambus   Find more posts by jasnejbambus   Foto galerie člena jasnejbambus   Click here to Send jasnejbambus a Private Message   Add jasnejbambus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasnejbambus
Stálý Člen

Karma uživatele jasnejbambus - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2011
Příspěvků: 59 

Příspěvek č. 29

jou,.a nedoporucoval bych ti palit tolik w v byte,.kilowata je nejspis max + 300w real prikonu ostatnich veci.. Nejlepsi 2x400w s poradnejma stinidlama a boky poradne obalit lepsi folii. Jinak ja na 3m x 1.5m dal 105 ks,coz ty pri 2m ctverecnich(1m x 2m) zvladnes 50ks po tech 20cm od sebe..idealka..pripadne muzes po bokach pridat prostor pro mrtvoly nvm no,rad se kouknu jak to budes mit ready,.nechcu ti radit,pac muj hlas amatera je nepodstatnej ale bacha vis jak,mist k sezeni je furt dost ,.

Old Post 09-05-2012 v 12:57 PM
jasnejbambus je offline   Profil uživatele jasnejbambus   Find more posts by jasnejbambus   Foto galerie člena jasnejbambus   Click here to Send jasnejbambus a Private Message   Add jasnejbambus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HackIt
Stálý Člen

Karma uživatele HackIt - 79% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 73  

Příspěvek č. 30

jasnejbambus: diky za odpoved uz sem to nejak koumal a mozna prijdu z nejakym zlepsovackem ja jedu na 1x600w a prostory mam 1x2m a ted bez nft mam realnou spotrebu 920w takze si myslim ze to jde. samozdrejme az me to dojede a pujdu na novou varku postnu fotky jak sem to udelal.

Old Post 09-05-2012 v 20:28 PM
HackIt je offline   Profil uživatele HackIt   Find more posts by HackIt   Foto galerie člena HackIt   Click here to Send HackIt a Private Message   Add HackIt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jasnejbambus
Stálý Člen

Karma uživatele jasnejbambus - 0% Pěstitelská

Registrován: Aug 2011
Příspěvků: 59 

Příspěvek č. 31

hackit,vpoho.. To by me zajimalo,co tam vsecko mas s takovym realnym prikonem vsak uvidis,kdyz to dobre pujde tak zvladnu do kosy taky dodat fotky..snad,.taky budu jeste resit spoustu veci pred vysevem,.vymyslet lip ten odtok hlavne ztraty svetla atd..tak budu sledovat

Old Post 09-05-2012 v 21:16 PM
jasnejbambus je offline   Profil uživatele jasnejbambus   Find more posts by jasnejbambus   Foto galerie člena jasnejbambus   Click here to Send jasnejbambus a Private Message   Add jasnejbambus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HackIt
Stálý Člen

Karma uživatele HackIt - 79% Pěstitelská

Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 73  

Příspěvek č. 32

jasnejbambus: prijde ti to moc nebo malo ? ta spotreba

Old Post 09-05-2012 v 21:38 PM
HackIt je offline   Profil uživatele HackIt   Find more posts by HackIt   Foto galerie člena HackIt   Click here to Send HackIt a Private Message   Add HackIt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0969800 seconds with 22 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív