Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek....
Tak jaképak máte zkušenosti s pěstováním INOUTDOOR???co děláte proti plísni????? jakpak vychytáváte výšku????mám na zahradě foliovníček a je to príííma a co vy?????
Cobba, to mi vysvětli... já bych řek, že ohledně bezpečnosti to vyjde na stejno. Oboje je průhledný...
U fóliovníků vidím největší potíž s horkem. Za parnýho dne se tam udělá neskutečný vedro, takže foliovník je třeba pravidelně checkovat a případně odkrývat celý stěny. Pak je taky obvyklý, že kytky se úplně vymknou kontrole a tvá naprojektovaná výška nestačí ...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
s to bezpečností...na foliovníku mám neprůhlednou folii= nejni tam vidět pomalu ani člověk když je uvnitř...a myslím že by to šlo vychytat aji se skleníkem.....s vedrem..mám tam udělaný otevírací okna na střeše sou skoroi celý léto otevřený..takže je to v pohodě(ale než sem je udělal tak mi zhnila půlka ůrody,ale chybama se člověk učí.....s tou výškou si nevím moc rady zatím štípu vo sto 6 a pak to ohejbám,ale chcu letos zkusit hodit nějaký kytky do květináčů...třeba ty vyjde.........
Takze kdyz neco hodim pod folii tak se nemam bat a hodne strihat? Kamos ma kyticku cca 7cm vysokou a uz tam jsou ctyri patra (Belladonna). Ptal se jestli to ma zastrihnout i kdyz je tak malicka. Co myslite? Sorry ze tady s tim votravuju, vim ze zastipovani je popsany jinde.
řekl bych že zašipovat nad třetím-pátým patrem poprvé....pak asi tak po 3 tejdnech sestříhnout všechny vrcholy,a pak zase po 3 tejdnech...je možno i po dvou....tak bych řekl že je to nej..ale asi je to možný i dřív,ale mně docela dlouho na kytkách trvá než se zase spamatujou a začnou zase růst .....to je asi tak 6 dní.......nevím já pěstuju outdoor...ale jak říkám zaštipování zde,tak je to pro skleník...tak asi optmimální....no mnoho uspěchů...
V skleníku sa mi darilo so značkou FLO, ale aj EUFORIA bola dobrá a v Bratislave sa o nej hovorilo ešte viac než rok a bol to príjemný pocit dozvedieť sa o nejakej supertráve od niekoho cudzieho a len ty vieš že to bola tvoja produkcia. ALE! Môj fóliovník mal výšku asi 4 metre a keby mal 5m ešte stále by bol malý! Potom to musíš lámať a priväzovať a je s tým koooopec problémov. Skleník nedoporučujem, radšej použi Agrofóliu s UV stabilizátorom. Zabezpeč kvalitné vetranie kvôli plesniveniu vo veľkom teple a vlhku. A hlavne sa neboj strihať, to rastie doslova pred očami, aj keď zo začiatku môžeš zapochybovať o tom raste. A medzi rastlinami nechaj medzery kľudne aj dva metre. Myslím, že to ku koncu rastu oceníš. Ja som nechal len meter a bez mačety som sa tam ani nepohol. Dva metre od teba si ma mohoj počuť, ale vidieť určite nie. Prales. Zameraj sa na nízke odrody, v záhrade mi to bežne dosahuje 4,5m a to strihám! A nikdy nepestuj niečo neznáme a bez mena, to je strata času. Ja sa zameriavam na ohlasy z Cannabis Cupov. Hnojím sračkami z holubníka, žiadna chémia.
já jsem ve skleníku dopěstoval včera mati dělala čístku a vyškubala mi všechny kiti co jsem měl připravený na outdoor. Takže můžu pěstit zas a zas od začátku.
Skleník jsem skoušel dvakrát, ale vždycky jsem měl problem s molicema. Tak sem vzal kytičky pěkně na vzduch, ofouknul je chemkou a bylo po problému. Outdoor je lepší.
ALe záleží na odrůdě, protože druh je dán a když roste tak budtě rádi že neumíra, no třeba když už je hodně velká tak ustrihnout cást větve, takové jsem měl problémy minulý rok.