Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, měl bych otázku má cenu pěstoval indor když bych kytky mohl kontrovat jen o pátek, sobota, neděle? Skříň bych udělal ze staré lednice, teplotu by kontrolovalo teplotní čidlo..
Myslím že bych měl nějaké 3.5 litrové květníky.. potřebuju jen aby mi to udželo přes týden o víkendu to můžu zalít... Ještě řeším jedno dilema když budu mít takouvouhle závlahu tak mám mít uzavřené květníky a dole drenáž neco klasické z dírama a dole podmisku ?
nad osvětlením zatím důmám .. mám doma takovou přenosnou žářivku co jsem měl na akvárku tak bych do ní koupil jen nějakou vhodnou trubuci + když by to nestačilo tak nějaké úsporky k tomu
Pokud vim tak úsporky moc netopěj tudíš ti to nebude tak rychle vysychat jako pod HPS, si myslim že těch 5 dní by to mohlo vydržet když to vždycky v Neděli řádně proleješ.
Mě vydrželi pod 125w CFL(rust) kyti v kokosu 4 dny , ale bylo to dost na hraně a s tim že měli plný podtacky vody Ale měl jsem celý hory nerva ,že přijedu domu a v boxu bude mrtvo
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !