Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Caute, jednu kytku mam celkem prerostlou, ma jeste vic jak mesic na kvetu pred sebou, tak se bojim, ze mi vyroste z boxu. Je nejaka spolehliva metoda, jak zatavit rust a nesnizit vynos?
čau prej nepřipadá v ůvahu, nic jinýho ti nezbejvá než to ohnout nebo zlámat, nebál bych se toho vršky zlomil a zbytek pozohejbal a srovnal do stejny vejšky.
Jo tak flower dragon bych nepoužíval něco si o tom najdi je to sračka která způsobuje rakovinu a stahovali ji z prodeje nebo tak něco ... zkus to zadat do vyhledávání !
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Fakt i 1.5x metrová kytka se dá ohnout a zmenšit tak na třičtvrtě metr určitě, ale ono čim pozdejš , tím víc jsou dřevnaty stonky a tím větší je šance na kompletní zlomení, takže ohejbat a lámat ale za mlada nejlíp a nebo co nejdřiv.
Jasné!!
začni ohýbat co to půjde je to kytka,každy den jí ohneš víc a víc a příště si kup kolínka nebo to vyvazuj jak Ti poradil NORM
Já si pořídil kolínka poprvé a jsem nad výsost spokojen
Lámal bych to jako poslední možnost už budeš mii sakra dřevnatý stonky a opravdu to zlomíš
Ohýbat a ohýbat
A pokud to nepujde?
Před měsícem sem byl svědkem toho,že týpkovi přerostl Rambo či co to má celkem 16ks
Vyndal to z květníků a do čtverce po 4rech to propřekládal přes sebe!!a jen udělal z hlíny a igelitových tašek nové květníky.Když seženu foto dodám
Ještě sem tu za ta léta neviděl tak suprově vyplněno 1m2
Přeju ti
Smějte se na lidi okolo,uvidíte vrátí Vám to.Budou blbě koukat!!!
A nebo néé???
Úsměv stojí méně než elektřina a dává více světla!! A.J.C
(jenže zkuste se na ňu usmívati 18 hodinek)To chce kamarády
Původní příspěvek od IcanLearnUgRow No já jsem lámal xkrát a taky mi vždy akorat připadalo že to bylo lepší, proto jsou i známy věci jako že se maj narušovat stonky hřebikama atd.
V žádném případě nenarušovat stonek a to nikdy,jelikož stonek začne vylučuvat obranné látky a na nich se pak může vytvořit plíseň!
Jinak RaChan , co ti říká síť a proplétání?
Mněl bys to zkusit a snížíš to na jeden metr