Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj , chtel bych poprosit o radu. Pred tydnem jsem presel na hydro....ebb flow. Na nekterych kulickach keramzitu se objevuje neco jako plisen, resp. neco jakoby houba. Máte s tím nekdo zkusenost. Zkrystalizovany roztok to neni.......
jedu v amazonu a zjistil jsem že některé kostky v košíčkách, které jsou ob a zasypané keramzitem hydrotonem začaly plesnivět(mající bílý povlak). Některé spodní listy začínají žloutnout a černat od čepele listu až po řapík listu co vede od stonku.
Jakým způsobem se toho můžu zbavit? Předem díky za rady
Naposledy upravil Iwannagethigh 27-03-2012 v 21:54 PM
jedu v amazonu a zjistil jsem že některé kostky v košíčkách, které jsou ob a zasypané keramzitem hydrotonem začaly plesnivět(mající bílý povlak). Některé spodní listy začínají žloutnout a černat od čepele listu až po řapík listu co vede od stonku.
Jakým způsobem se toho můžu zbavit? Předem díky za rady
Spojeno , laskavě hledejte nezakládejte téma který je na prvni straně 5x .
Tak se nezlob Hlavo, jsem to zkoušel přes hledání a nic nenašel, příště to už prohlédnu pořádně!
Zkusím přípravek co doporučuje alpa a snad se poštěstí, díky.