Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prostor: 1,2 x 1,2 x 1,7, sesroubovane ze sololitu a list, diamantova folie (toto kolo nová)
ventilace: odtah: 8 x PC větrák (12x12 cm), ofuk: 2 x klipsna, viz: tady
medium: 16x10 litrů (v 11l květnících), vše Agro, mám ho rád a neměl jsem s ním zatím problémy
-50l Agro Pelargonie
-30l Agro Zahradnický substrát
-20l Agro Pokojové rostliny
-20l Agro Palmy
-10l Agro Výsev a množení
-10l Agro Bylinky a zelené koření podporuje aromatiku
-10l Agro Perlit
-1 kg Agro Slepičí hnůj (novinka )
-300g Agro Vápený dolomit
hnojiva: ATAMI PK 13-14
ph, EC: nemerim
Toto jsou dnešní fotky, dnes se také holky prospí trochu déle, přesněji řečeno 12 hodin. (rozumněj: právě jsem přepnul)
Dnes jsem také poprvé hnojil PKčkem (doporučenou dávkou) a postřikem na list (koncentrace dvojnásobná). Mám odzkoušeno, že nástup na květ je po postřiku PK robustnější.
citace:
Původní příspěvek od reverend Cau hele dokud jsem jel venek bylo agro OK ale in se mi znej vzdycky vylihnou ty maly musky, nebo alespon v tom zahradnickym dal sem to k par kytkam domu a mel jsem jich plnej byt takysem to dal do svi
e mini skrinky a ta dopadla stejne. venku asi vzdycky nikam uletely....
No nevim, jestli myslíš takový ty mušky, snad octomilky se jmenujou, tak ty jsou v pohodě. Občas také nějakou vidím, ale kytky nežerou, takže jde spíše o estetickou záležitost.
Cau hele dokud jsem jel venek bylo agro OK ale in se mi znej vzdycky vylihnou ty maly musky, nebo alespon v tom zahradnickym dal sem to k par kytkam domu a mel jsem jich plnej byt takysem to dal do svi
e mini skrinky a ta dopadla stejne. venku asi vzdycky nikam uletely....
Agro je na začátek fajn jen stěma brebelkama je to risk záleží kde se jim to válí mě osobně ztoho nikdy nic nevylezlo ale už sem otom párkrát slyšel. Dá se koupit ale hnojivo s pesticidama kterým to dvakrát proliješ a zahubí je to. Jen do budoucna bych ti doporučil smýchat to agro s kokosem je to mnohem vzdušnější a rychlejc proschne
No nevim, jestli myslíš takový ty mušky, snad octomilky se jmenujou, tak ty jsou v pohodě. Občas také nějakou vidím, ale kytky nežerou, takže jde spíše o estetickou záležitost. [/B][/QUOTE]
Presne asi ty myslim mas pravdu kyti nezerou... ale jejich larvy poziraj korinky nez vylitnou jako musky z pudy takze kdyz se pak premnozi muzou taky uskodit.... a mit jich plny dum, nic moc (vzdy ti jich pri navsteve pestirny par unikne a jestli mas doma kytky nebo nezavreny odpadky ci starsi ovove nebo treba terarijum s nejakou raselinou hned se zacnou mnozit... sou to svi**!!!
čus...taky beru hlínu od agra a pokaždý se z toho něco vyklube...tak než du přesazovat kytky projedu to mikrovlnkou(po 10min 5l substrátu 100% bez broučků)...akorát si nedovedu představit mikrovlnkovat 160l hlíny
agro sračka a nemá cenu s tim vevnitř jakkoliv experimentovat, na dobrý zemině se moc nevyplatí šetřit, přinejmenším pro sterilitu a rozumný předhnojení, osobně bych doporučil plagron roality mix ten je suprovej i když hlínu nejedu...
Co se týče prostoru zvolil si jenom dobře a uvidíš jak se to projevý na výnosu, xlko těch 400 osvítí i s vlaštovkou tak že budeš jen spokojenej...ja totiž moc nechápu proč šetřit místem a proč lidi svítěj s 400 na metr2, na výnosu je to znát a ze stran se světlo odráží slušně taky....s 600 klidně na 150x150....
atami jedu taky a za ty prachy absolutní spokojenost, rozhodně bych od nich pořídil a atazyme a občas květináče pořádně s enzymama propláchnul a cca 2 dny za 14 dní zalejval, kytky se odsolej a začnou zase pěkně papkat za těch pár stovek za litr je to dobrá investice...zkoušel jsem i ataXL, bloom stimulator...je to trochu znát ale pk13/14 bohate stačí...
Nechci se přít, ale v substrátech nebývají octomilky nýbrž smutnice. A opravdu jejich larvy žerou kořeny... Pro snížení populace jsou vhodné lepové desky..
Na indoor jedině substrát z growshopu...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od Claune agro sračka a nemá cenu s tim vevnitř jakkoliv experimentovat, na dobrý zemině se moc nevyplatí šetřit, přinejmenším pro sterilitu a rozumný předhnojení, osobně bych doporučil plagron roality mix ten je suprovej i když hlínu nejedu...
Co se týče prostoru zvolil si jenom dobře a uvidíš jak se to projevý na výnosu, xlko těch 400 osvítí i s vlaštovkou tak že budeš jen spokojenej...ja totiž moc nechápu proč šetřit místem a proč lidi svítěj s 400 na metr2, na výnosu je to znát a ze stran se světlo odráží slušně taky....s 600 klidně na 150x150....
atami jedu taky a za ty prachy absolutní spokojenost, rozhodně bych od nich pořídil a atazyme a občas květináče pořádně s enzymama propláchnul a cca 2 dny za 14 dní zalejval, kytky se odsolej a začnou zase pěkně papkat za těch pár stovek za litr je to dobrá investice...zkoušel jsem i ataXL, bloom stimulator...je to trochu znát ale pk13/14 bohate stačí...
at se dari
No s XL boxem, wingem a 400W sem videl několik kol a určitě bych volil menší prostor (bez toho topspinu) Sem zvědavej jak si s tím ten topspin poradí.
Ad. substráty se stačí podívat na xmalcolma s klasickou florií že to jde taky.
Původní příspěvek od carlos Nechci se přít, ale v substrátech nebývají octomilky nýbrž smutnice. A opravdu jejich larvy žerou kořeny... Pro snížení populace jsou vhodné lepové desky..
Tak ja mam ty smutnice i z kokosu z gshopu a to jak od cany, tak biobizu
Původní příspěvek od krasus Tak ja mam ty smutnice i z kokosu z gshopu a to jak od cany, tak biobizu
já to samé.. navíc i u kokosu a hlíny od plagronu tak i do canny..
lítají mi tam mušky.. teda (lítaly ) je to zvlaštní...ale naše chyba, že před použitím hlínu nedáme vypéct do trouby... to mi poradila teta.. a řikala, že když dám na plech hlínu.. zaleju ji.. a dám do trouby tak to velke vedro to zníčí.. ale na to jsem línej
Původní příspěvek od carlos Nechci se přít, ale v substrátech nebývají octomilky nýbrž smutnice. A opravdu jejich larvy žerou kořeny... Pro snížení populace jsou vhodné lepové desky..
Taky není výhrou, několikrát se mi stalo, že tam byly smutnice nebo i třásněnky. Relativně nedávno jsem kupoval kokos od Plagronu v Growshopu v Bořivojce a co se po týdnu neobjevilo - smutnice.
Když se nad tím tak zamyslím, co jsem měl problémy se škůdci z hlíny, která byla "značková" a z growshopu, všechny byly z Growshopu v Bořivojce. Asi špatně skladují.
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Tak jsem ho konečně dostal, krabice je vcelku malá a lehká.
Pak jsem to otevřel a vykoukla na mě hromada jakési ekologické vystýlky (takové zelené bobule nebo co). Kámoš na mě prej že to je jedlý, slušně jsem odmítl. Tak nevím, nevím.
No, pak už jsem zabořil ruce do krabice a začal vytahovat součástky. Odrazová plocha je rozdělaná na čtyři části, tak je pekně skladná, ložisko, objímka, spojovací materiál (hezky v zatahovacím sáčku - a to v tom ze silného igelitu - hodí se ), a pak jakési tři hliníkové součástky - jedna trubička, a dva "obdelníčky".
Kytky už spí, takže je nebudu rušit, ale asi zejtra sestavím a hodím report ze skříně, tak zatím.
citace:
Původní příspěvek od zahradníček Ahoj, jen bych se chtěl zeptat proč dáváš to pk už teď? Když je obvykle udáváno od 4 týdne květu, máš s tím takhle zkušenosti?
Čusík
PK aplikuju v období přepnutí (jednou při a jednou po), přijde mi, že nákvět je pak rychlejší. Pak tak tři týdny pauza a dále podle návodu.
Ad substráty - asi opravdu nejvíce záleží na skladování. Sklep growshopu nebo "venkovní" sklad obchoďáků nebude ideální.