Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten Ice se dost táhne, já bych to ještě nechal aspoň týden. Podle mě je lepší nechat to trochu přerust, aplikovat mříž nebo super cropping než mít malí kytky a nízkej výnos.
Někdo tady psal že přepíná když se mu dole začne loupat stonek je to signál že pletivo je dost staré na květ u mě to vychází zhruba po měsíci jedu drip rw.
Caucau, radsi bych jel klidne 15 - 20cm max a prepnul, ja prepinam tak po 12 dnech max a vzdycky se tov ytahne na 50 cm ale je to pak obsypany a ne jak metrovy kytky ktery maj jen vrsky- tahle mas odspodu k vrchu jednumega palici na jednom stonku a vynos paradni.
...trochu pozdě: záleží jenom na tom jak to chceš mít vysoko. z osobní zkušennosti - v hydru to roste rychle a není problém, aby ti to vystřelilo z 30cm až na metr. hodně záleží na genetice a podle popisu Fruit Spirit http://grower.cz/semena/fruit-spirit bych přepnul raději dříve
Na fotce je vidět v jaké výšce jsem přepnul a kam nakonec vyletěly...?Na 70 cm,docela jsem koukal,příště trochu dřív.Spodky slabota,ideál bych viděl tak 50-60 cm.Spíš těch 50cm.