Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím zakládám tuhle soutež, bych ve vás vzbudil zájem a motivací mají být ty hnojiva, už 2 sklizně posobě mám tento problém viz foto a ted k dánému problému, abych vám to zjednodušil tak pro představu máme 2O kytek ruzních modelu postížením modelem je sage v 21 dnu kvetu vypadá vetšina listu takhle viz foto č3 problém nastal po přepnutí na květ do té doby vše v pořádku lehká napověda, ale jen lehká dával jsem o něco vetší dávky hnojiv, ale ec nepřelezlo 1.6 už jsem zkoušel nehnojit jen proplachy nezastavuje se to jinak medium je hlína hnojím metropem ostatní kytky jsu v poředku
takže řeším 3 věci a kdo podá nejlepší vysvětlení a odhalí duvod získá sadu hnojiv metrop
Listy jsou pěkně zelené, tak nedostatek živit to nebude .. Kdyby to bylo přehnojené, tak by to to ukázalo na koncích a popřípadě kroucením, myslím že to je jedna ze začínajících listových plísní nebo nějaký mikro prvek
mě to přijde jako nedostatek vápníku, způsobenej tim přehnojením... moc draslíku nebo moc dusíku způsobilo zastavení příjmu vápniku...
ale já vim hovno každopádně doufám, že poinformuješ jak jsi se toho nakonec zbavil...
Hary taky mam sage od tebe a je to to same je to asi genetika :-( prostě stresem se na ni něco chytne z 6 kusu 4 toto a 2x nic nevím čím to je ale je to tak přikladam fota a je to plísen palicim to neuškodí ale zastaví jejich rust a tim i menši sklizen
casage tohle je neco jineho tenhle problem co mas ty je dusledek ktery se dela na listech u palic a postupuje od spicky listu do palice tenhle jev je u nej celkem castej ke konci kvetu a jak pises neudela to kazda kytka resil jsem to s tipkem co sageho jezdi uz leta rikal ze min hnojit vice zalivat a neudela to vypozoroval to ze ty kusy co to nemeli byly daleko silnejsi a vetsi
ja zalevám blamaty jen vodou takže vody je dostatek a ano podle meho to maji opravdu jen ty silnější osobně hnojím jen opravdu malo jednou tydně do kokosu a konec je okolo 1,6 EC a i tak to NĚKTERÉ chytnou ale asi máš pravdu toto nebu ten problém proto volim dvě možnosti a to nedostatek železa nebo fosforu a nebo přehnojení tim si popalil kořinky a rostlina nestihala přibirat jeden z prvku ktere potřebuje právě v květu proto by i odpovidalo že odumiraji pravě listy rostouci ze stonku ktere rostlina pote schodi jako nepotřebné ale nevim :-)
tohle muze vyresit je clovek co to uz mel nebo ja ponevac se tim hodlam dosti zabivat pro predstavz jsem ve 21dnu v rustu 8 x sage a vubec ani znamka neceho podobnehe a kytky jsou od tech spatnych je cca 50cm