Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Growers zajimalo by me co si myslite o byte 1+1 ve kterym pojede jenom 2*600w + ostatni veci na grow. Je to realny nebo si mam jit rovnou sednout na postel...?
sorry ale myslím že i 400w je až moc.V bytě 1+1 většinou bývá pár žárovek a základní spotřebiče.2x 600w asi nejde ukecat.Někdy mě opravdu děsí nápady na groweru.A pokud je to v nájmu tak už vůbec.A ono jenom
2x 600w znamená tak 2000w reálnýho příkonu.A ten hukot z větráků...
Původní příspěvek od High sorry ale myslím že i 400w je až moc.V bytě 1+1 většinou bývá pár žárovek a základní spotřebiče.2x 600w asi nejde ukecat.Někdy mě opravdu děsí nápady na groweru.A pokud je to v nájmu tak už vůbec.A ono jenom
2x 600w znamená tak 2000w reálnýho příkonu.A ten hukot z větráků...
Souhlasim, taky bych do toho nesel...
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
Původní příspěvek od alpa kdo se boji nesmi do lesa
Otazka je, kdo bude cekat na ceste z lesa :-D .
No nic, at nejsem OT, taky bych do toho nesel. Sousedi jsou vsimavy vic, nez si myslis. Pokud tam budou jen kytky, tak bude zvlastni, ze tam chodi typci/typek jen na otocku.
Ani me nenapada, proc pro jednoho cloveka 2x600W. Bud to bude pro vic lidi, co doma nemuzou nebo kseft (bez urazky, ted dedukuju).
Peace djV.
No kdyz bych mel treba 7cku na den tak bych byl relativne spokojenej kák.. No k veci, vim ze 600 kilo se dá. a kdyz odpoctu dalsi 2 pocitace televizi mikrovl. troubu........ tak to by mohlo dat tech dalsich 600?
poradil bych ti dva samostatné boxy, které pojedou na střídačku, takže budeš mít neustálý nenápadný odběr 700W (lampa, ventilace...) namísto náhlých 1300W každých dvanáct hodin..
Jde o podnajem,nebo vlastni bydleni?Cihlak,nebo panelak?Ktery patro?v kterym obdobi to chces rozjet?je to v rusne ulici,nebo klidnejsi zone?popripade,kdo bydli pod tebou?starsi,nebo mladi najemnici?Jak je resena elektrika?chces tam i bydlet,nebo jen pro pest?
Trosku se rozepis,protoze tenhle odvaznej plan neni tak jednoduchej,jak se zda.sam mam v minulosti 2 kola v panelaku,kdy jsem jel 2krat 600w a do toho 400w a vubec to nebylo snadny.dost radikalne jsem musel resit odhlucneni ventilace a i prostoru.Jde to celkem levne.Nikomu se nic nezdalo podezrely a to kolem bydleli jen sami duchodci.2 krat jsem musel resit stehovani nakvetlych kytek a vybaveni,kvuli odectu tepla a jednou kvuli premereni oken,kvuli vymene.byl to podnajem a i s majitelem jsem si uzil pekny preekvapka.obcas to bylo dost stresujici a tyhle vetsi growy do panelaku fakt nedoporucuju.Dnes bych to resil 250W box pro rust a 400W kvet v XL boxu.Tohle by se dalo delsi dobu provozovat.
Pokud mas plan odjet jedno kolo,tak v pohode,ale pokud to vidis na delsi dobu,tak bych na to sral.
2x 600w je možný,ale v tom případě nezapojuj ostatní domácí spotřebiče(TV,lednice,el.sporák,aj...)
kamarád to takhle taky dělá,jen tam čistě pěstuje a jede 3 várku a zatím v pohodě,má to v 5 patře v 7mi patrovém paneláku, taktéž v 1+1, než aby na tebe přišli skrze elektřinu, tak to zřejmě ne, spíš dát bacha na sousedy, především důchodce, ti jsou všímavý, zařídit aby nebylo nic cítit, tím pádem dobrý pachový filtr a je vystaráno, jen udržovat dobré vztahy v paneláku se sousedy, neříkat to nikomu, přinejlepším jen sobě a potichu, protože většinou na pěstitele přijdou tak, že dává na jevo přísunem peněz a to že o něm ví moc přátel, jinak bych to neřešil, něco jsem už odpěstoval takže o tom něco vím.....ale pokud prodáváš tak se s tímto plánem rozluč
vsechno ostatni dela kraval ci vibruje[pak i cela konstrukce]
a nebo 2x DR120 a nastridacku 600W & jine slabsi ventilatory tzn bude to trochu slozitejsi thats all ;]
nakej pachac,sonoair potrubi nekam ven , pak uz jen povesit 2x 600W na retez a jedem vertical jooo ete nakej vetrak pod to a problem solved [pokud bude v byte 20 stupnu v druhe mistnosti < natoz vedlejsim byte nebudes vedet ze naky growroom existuje] pak uz jen 24x 6,5l kvetinace trochu predjete rizky a muzes rovnou 12/12 a co 50-70 dni 1-1,4kg ,,,,ale to uz zalezi na tobe jak si to zaridis GL & HF
Nebat se hlavne vše v cas platit a koupit kvalitni filtr no ja mam 240/120/200 mam tam neco kolem 600 az 700m3 a prez leto to je jen tak tak ,ale ted na zimu ti bude stacit
Hele taky mam 1+1 ale o provoz ani tak nejde to staci i 250W ale spise kde to schovat. Tady bydlim v podnajmu ...Uz sem zvazoval home box XS ale vazne nevim kde bych to tu dal aby to nikdo nevidel kdyz prijde navsteva. Sice mam kumbal i s dvermi je tam celkem chladek ale jak bych privadel vzduch? Tahat potrubi pobyte vazne nepude
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
ja bych se nebal zvlast pokud topis/varis elektrinou+pocitac tak je to jen mirne zvysena spotreba.a mimochodem muzes pak topeni uplne vypnout,ty 2x600 ti vytopi byt 1+1.ja jsem momentalne v 1kk podnajem a mam tam pro zacatek 250w./real cca 350 s vetrakmi.
Missheling : jak se tak ptas,tak si myslim svy a radsi bych doporucil cfl pod postel nez se zacnes poustet do nakych silenosti jinak vsechno de kdyz se chce peace
heh :-D hele praveze je vsechno vklidku jenom jestly by se to nedalo na spotrebe nak odhalit ale co tu rikate mi docela dava sebevedomi :-D Sousedi na pohodu,5 z 5pater co vic si prat .. Hezky odhlucnit a mohlo by to bejt fajn.