Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osvětlení:
Růst i květ výbojka PowerPlant Super HPS 600W, předřadník PowerPlant DayLite 600W a reflektor EuroWing.
Ventilace:
Ventilátor Prima Klima 425m3/h, pachový filtr Hy-Filter Carbon+ 400m3/h, FlexAir 125mm, klipsňák
Substrát:
Vše v 11l květináčích, 9 kytek v kokosu od Atami a 1 v hlíně pro pokojové rostliny z Obi
Hnojiva:
Rootfast, Terra leaves, Terra max, Atazyme, Bloombastic a nakonec Final Solution
Zalévání odstátou vodou z kohoutku, kontrolováno pH metrem Essentials a upravováno pH-, EC neřeším
Genetika:
10 x Nebula, původně bylo 12 řízků, ale 2 to nepřežili, nejspíš vlivem špatného pH na začátku pěstu. (nebyl pH metr)
Snad se bude líbit a doufám, že tento topic neskončí v síňi zmaru
Z počátku byly trošku zpomalený kvůli pH, vyrůstaly jen trojcípé listy a bylo na nich vidět pár deficitů, na každé kytce se vysoké pH projevovalo jinak.
zdarec pěkný stromy budeš mít...teď už pozdě, ale přece jedna rada, na hlinu z obi se vyser akorat riskuješ svilušky a jinou verbeš, mluvím z vlastní zkušenosti....
POkud to mas na 7.dnu kvetu,tak to bude drsny.Kolik maji na vysku v tuhle dobu?Nebula leti jak strela.za par dnu bych razantne orval spodky,protoze to bude nehorazne husty a sila nebuly je ve vrchnich palicich.Navic je dost nachylna na plisen a timhle se ti vlhkost v kvetu dost snizi.Nebal bych se tuhle genetiku orvat uplne a nechat jen vrchy.Budu sledovat,protoze 11 nebulek na tomhle prostoru slibuje mega vynos.drzim pesti.
Díky za rady, v hlíně žádný potvory naštěstí nebyly, jen se objevili smutnice, ale ty už jsou vyhubený
Ten keřík na fotce je právě v hlíně z Obi, dnes jsem ještě jednu kytku vyhodil, protože byla menší a byl to takovej mrzák, tak jsem se rozhodl, že půjde pryč, protože ostatní kytky byly o dost větší.
Takže v boxu zůstává 10 zdravých rostlin...
Jak to myslíš, že letí? Já zaslechl, že když se přepne v těch 50cm tak bude mít ve finále 80-90cm...
A na ty spodky se chystám, to je jasný
Původní příspěvek od Krizek Jak to myslíš, že letí? Já zaslechl, že když se přepne v těch 50cm tak bude mít ve finále 80-90cm...
A na ty spodky se chystám, to je jasný
No jestli ti tohle rekl matkar,tak to pravda bude.Ja ji jel 2 krat,pokazde stejnej puvod a z 30cm vzdycky vyletela na takovej metr.asi jde o pheno,ale mely by u ni prevazovat sativovy geny.
Nerad rýpu,ale naposled co jsem měl Nebulu a po přepnutí mi povyjela pouze asi o třetinu
A nedalo mi to tvoje"asi jde o pheno,ale mely by u ni prevazovat sativovy geny???"
Nebula ???
Koukal sem co nabízeji různý banky,ale "Typ: Většinou Indica s nádechem Sativa"
No dobře našel sem i 60%sativy,takže se omluvuju !!
to Krizek:
Prales mit budeš,ale v klidu já třeba dostal lampu dost nízko a měl silnej ofuk,takže v klidu.
budu sledovat hodně štěstí
Nerad rýpu,ale naposled co jsem měl Nebulu a po přepnutí mi povyjela pouze asi o třetinu
A nedalo mi to tvoje"asi jde o pheno,ale mely by u ni prevazovat sativovy geny???"
Nebula ???
Koukal sem co nabízeji různý banky,ale "Typ: Většinou Indica s nádechem Sativa"
to Krizek:
Prales mit budeš,ale v klidu já třeba dostal lampu dost nízko a měl silnej ofuk,takže v klidu.
budu sledovat hodně štěstí
No nevim.mrknu se co se o ni pise,ale kdyz jsem ji cca pred 6 lety jel ze semen,tak paradise seeds uvadeli mostly sativa.jel jsem ji out a nic moc.myslim,ze u ni prevazuji geny white widow,ale presne to nevim.jestli najdes jeji rodokmen,tak by me to docela zajimalo.
Čau. Jel jsem minulý rok Nebulu od (PS) ze semen, kytky jsem přepínal když měli cca 20cm a výtáhly se na nějakých 90cm. Co jsem tady na foru zaznamenal je, že většina lidí co jela Nebulu z řezů, tak se jim tak moc nevytáhla do výšky jako ty z těch semen. Má tendenci dělat fakt obrovské palice.. když má hodně světla. Mi tehdy dala každá kytka +/- 58g pod 250HPS. Pokouření je to fakt hodně luxusní. Tak držím palce. pěstu zdar.
tááák
díky doktore!
to benjichaouat :Musím se omluvit,protože po včerejším dalším hledání sem narazil skoro vždy na to co si říkal,takže peace!
Ale na druhou stranu sem to měl tak jak píše Dr.Kari neviděl sem kytku ze semen jen řezy,ale i tak sem si myslel,že by to mělo zustat stejné,ne??
Vypadá to velmi slibně, zdravě, silně, opravdu-pěkné to máš
Určitě budu dál sleedovat, protože to vypadá, že to bude šiška vedle šišky
Jinak Souhlasím s Dr.Kari:::
Nebula od Paradise seeds se z řezů po přepnutí tak nevytáhne jako ze seménka. U hydra od přepnutí se "vytáhla" o pouhých 20cm. Každopádně na vývoj rostliny to nemá žádný vliv, je ale dobré s tím počítat.
Jinak Nebula dělá nádherné kompaktní květy, které jsou celé pokryty pryskyřicí ůůů Opravdu stojí za to!