Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máte nějaký tip ,jak z mokré rostliny otrhat listy?Vím,že jsou mašiny typu Kermith nebo Pro-Cut Magic Trimmer.Ale 20ku za Kermith nedám a stejně to otrhám ručně dřív než Kermithem...co sem se díval na videa.
Mě se to nejlíp dělá takto, dokud je kytka ještě v zemi , tak odrbu to největší listí a i to střední co je pod palicema, nu a pak odstřihávám větve a na nich již jen núžkami trimuji palice.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Původní příspěvek od Repeto Vždyť je to krása se prostříhat na palice :-)
Jo ona je to pohodička, kolikrát i dobrej relax, ale když je toho víc, tak je to na palici.... chtělo by to nějakej spešl nástavec na vysavač, kterej by to listí oškubal
No tak ja to robým tak že rastlynu vitiahnem so zeminy/kýbla..Odseknem korene a zapychnem naspet, po dvoch dnoch slnka ..ak je.. tak listy odpadúvajú jedna radost.
Ahoj, chtel bych se zeptat jakym zpusobem upravujete palice po kose? Resp jaky mate postup pri sklizni. Moje palice totiz nikdy nevypadaji tak, jak bych si predstavoval nebo tak jak tady na foru vidam vzdycky ustrihnu vetev tesne pod palici, vyvesim a ususim. Potom odstrihnu nejvetsi listy, takovy ty jak z palice trci obrovskej stonek. Vy z palic vystrihavate i takovy ty maly listecky? Dekuju za rady a tipy. Proste jak dosahnu tohodle na fotce. Dekuju moc 😊
Cus, samozrejme nejvetsi podil na tom ma genetika. Ja osobne susim na siti, ale to hlavne kvuli prostoru. Palice cistim hned po setnuti, protoze me prijde, ze je to jednodussi. Vetsi listy se snazim z palice vystrihnout u stonku, maly listecky jen zakratim. Nekdo je nechava, je na nich dost pryskyrice a je to skoda, me ale prijde vysledny produkt hezci .
Původní příspěvek od M@gicWeeD Vetsi listy se snazim z palice vystrihnout u stonku, maly listecky jen zakratim. Nekdo je nechava, je na nich dost pryskyrice a je to skoda, me ale prijde vysledny produkt hezci .
Jj, malé lístečky s pryskyřicí z palic jsou mňamka, dle mě...Jak já dycky koupil Podlampu, tak jsem si ty lístečky otrhal a nabil do čistého skla jako první...