Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím kamarádi 8-), po roce zase tady... kytičky se začínají převlíkat do podzimního úboru, tak je nejvyšší čas mírně zrekapitulovat sezónu 2011.
Na začátku sezóny jsem měl hrozně moc řízečků, do toho nějaký semena od Dutche... Už ani nevím přesný počty a snad ani všechny modely co mi prošli rukama. Pro dost z nich jsem nenašel vhodný místečko a tak byly darovány a nebo některý dokonce v půlce srpna rozsázeny kamkoliv to šlo.
Ve finále mi roste 10 kytek na slušných místečkách a 6 pěkně venku jako za starejch časů. Těch 6 nemám ani na jedné fotce, není se čím chlubit .
10 vybraných favoritů dostávalo ve vegetační fázi rybí emulzi od plagronu a od stejné firmy dostávali i papání v květu (dostávaj) Algu bloom společně s bloombasticem od atami, na závěr mám nachystanej final solution od advance.
Jedno políčko se 4ma kytkama dostalo 4 50ti litrový pytle grow hlíny od plagronu.
Všechny kytičky šli do země v průběhu července, není kam spěchat 8-)
na levo interpol a na pravo super skunk
místo: starej kompost
tady jsem chtěl co nejmenší odrůdy, nakonec se to jakž takž povdlo, ale stejně se vytáhli až až :/
nemám moc fotek z vegetační fáze, na políčku č. 2 mám 4 kytky, je to ve starém skleníku, každoročně hnojený koňským trusem a je v něm automatické zavlažování, 4roky nazpět se nám v něm povedla krásná úroda.
jediný políčko s nakoupeným substrátem.
Mělo tu bejt 2x Frisian dew, 1x Big bud a 1x Sacra frasca, ale semínka z 5semen.cz mi nepřišli zrovna dvakrát vklídečku a tak mám jen jednu frisian dew a druhej model neznámej, snad ale taky od Dutche a teď už musím říct že jsem moc rád tady za ten omyl :P - mimo to se z mých feminizovaných semen vyklubal i jeden samec :/
první foto big bud
druhý foto všechny 4 holky pohromadě, na levé straně by měly bejt FD ( fd ale jen ta vzadu) a pravo v zadu SF
Cau ;-), favoritem je od zacatku super skunk, ale zadny vysvetleni k tomu nemam. Krom nebulky jedu vsechny geny prvne. Bohuzel mi nestacilo vsude cist ze SF se sem proste nehodi a musel jsem si ji objednat, naposledy :-D, zacala kvist 14dni nazpet :-/. Kytka s fialovyma palicema je Frisian Dew od Dutche, udajne nejkrasnejsi outdoorova kyticka vubec a druha obsypana kyticka je bohuzel pro me neznamy model, seminko bylo v balicku frisian dew, ale frisian to urcite neni. Ted uz ale dekuji za tuhle chybu, protoze mam aspon modylek navic a taky uz jsem se stihl ze zastipku pekne prehulit, rozklepat a poblit... B-)
holky dnes dostaly poprvé bloombastic, všechny chcou minimálně ještě měsíc, tak jak jsem každoročně zvyklej ...
všechny kytky jsme při poslední návštěvě ohnuly pořádně špagátama k zemi, protože se dotýkaly skel na střeše skleníku. Po třech týdnech jsou 3 kytičky zase u stropu ale už pěkně se šiškama. Krásně jsme všechny kytičky otevřely a bude víc vrcholovek.
Do zeme sly v cervenci, aby byly maly.... no nevim :-)
první foto Euforie
druhý foto Sacra Frasca
třetí foto Nebulla