Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Minimax 150 - NFT GroTank 1m2 - 36x California Indica
Tak zdravim všechny o5 jsem zde s novym TESTEM , dneska se bude jednat o novinku ktera vyhrala nějakou cenu , Soft secret Awards , typkové od Biobizzu si to prej taky pochvalujou , no tak proč to nezkusit , tady je odkaz na vyrobce Down To Earth Kent Ltd a tady je nějakej ten , stručný popis od výrobce , v krabici se světlem dostanete podrobnější popis i grafama .
O co se jedná ve zkratce jde o nový 150W mikroprocesorem řizený elektronickej předřadník kterej byl vyvíjen společne s lampu ktera je pro něj určena , je to komplet , s kabelama se stínitkem , vybalíte z krabice spojite kabely , pověsite a svitite , hotovo pohoda
Den jedna , pH mezi 5,5 - 5,7 , EC 0,5 hnojiva GHE micro + bloom , teplota 22-27°C vlhkost 60-78% bez zvlhčovačky
Den jedna z druhé strany no a ty bystřejši si všimli že Minimaxi jsou tam rovnou dva , vyrobce tvrdí že 3x Minimax 150 je jako jedna 600W ,...no uvidíme 3 sem ale nechtěl a dnešní rekordní teploty mi utvrdili v tom že jsem udělal dobře takže teplota i techto vedrech kdy je venku 36°C je tam do 27°C pohoda .
Den 5 na růstu , korexová deska byla druhej den překyta ČB growshopackou folii , diky osadce Growmarketu mi byla poslána s minutovou přesností díky
Den 5 na růstu , pH 5,5 - 5,7 , EC 0,5 GHE micro + bloom , teplota 22-27°C vlhkost 60-78% bez zvlhčovačky jak přes kopírak
No akorát to čtu, ale jen jak nikdo wobblyblobbyz nevěří že tahá 2 kila z 1200W...
Sem ale velice zvědaví, jak to dopadne, když dobře, tak aspoň do matkárny si jich pár šoupnu..
Jaký zatím vydíš rozdíl v růstu oproti clasické MH/HPS??
Vypadá to zajímavě a věřím, že to dá víc, než Led světla.
Je možné změřit reálnou spotřebu? Barva světla vypadá jak z klasického HPS (dokonce i na obalu mají 2100k) a konstrukce těch výbojek je vzhledově stejná jako HPS , jen se mi zdá být ta výbojka větší než 150W. Nechce se mi věřit, co tvrdí prodejce, protože mi to přijde, jako 2xHPS na elektonickém předřadníku, ale to si snad nedovolí tvrdit pohádku v době internetů. Když tvrdí, že 3x150w je jako 600W, tak mě napadá výhoda v rovnoměrnějším rozložení světla a výbojky jsou blíže než velká wattáž výbojky. Bude to moc zajímavý pokus.
Zdarec jen taková hloupá otázka jestli to chápu tak ty 3x150 Super plant mají nahradit 600w jo? v tom případě je to lepší ne a taky můžeš valit na větší prostoru ne