Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, nevím, kam to hodit, tak to tu snad nebude vadit. Časem bych si chtěl rozjet menší matkárnu a mám už pár adeptů na matky. A vás se ptám, co by jste uvítali z těchto rostli za matky nejvíce? Napište mi váš názor max 4 druhy díky! Pokud by jste chtěli i něco jiného můžete také napsat.
Vybírejte z:
Nebula
Bubblegum
Chronic
White Russian
Big Bud
Bluberry
Skunk 1
White Widow
Sensi Star
Super Haze
jojo, tady mas jenom same "provarene" modely. Nerikam ze spatne, ale chtelo by to neco, co tu zatim neni - osobne bych bral neco od Mr. Nice seeds, nebo nejaky Kush ...
Me se doma vali uz asi rok regulary seminka NL 5 x Haze, tak snad uz brzo budu mit nejake prostory na malou matkarnu
Já sem přemyšlal že dodělám tento mikro a koupím sodík a dám se do blue chesse , ta tu moc není a vypadá pěkně, bud udělam jen matku, nebo budu obnovovat
Urcite tam mas pekny veci, ale co by me zajimalo asi nejvic je nasledujici ctverice:
Northern lights (z toho se stane, jestli uz nestala, stejna legenda jako WW apod.)
Big Budha Cheese(v holandu se stal moji nejoblibenejsi kurbou)
neco od Nice(Medicineman a nebo SSH)
a white Rhino by nebyl k zahozeni.
Ale urcite se da pekne vybrat i z tveho vyctu, tam bych asi zvolil:
WW
Sensi star
Skunk 1
Big Bud
Původní příspěvek od RaScaL blueberry tu uz dlhsi cas zhanam
Blueberry mám v plánu zakoupit a vyselektit
Jinak Big Buda mám od Sensiseeds, trochu náročnější na pěstování, ale baví mě, hlavně když kvete, Nebula je jasná, ta se povede skoro vždycky, Chronik jakbysmet, rozhodně jsem vyléčenej ze sativ, hrozně se to tahá a to moje blikátko to pak neprosvítí, Mazar je taky moc dobrej, časem bych bral ještě Hashplant od sensiseeds nebo Eda.
Mrzí mě že se dost modelů dělá jen ve fem verzi, hrozně bych chtěl Trance od DP, už jsem ho skoro měl a pak z nich vypadlo že ho v regularu nemaj
cokoliv od DJ Shorta nechat projít objektivní selekcí a nestihal bys řízkovat zájemcům...: http://en.seedfinder.eu/database/breeder/DJ_Short/ hlavně ta F13, mostly sativa hotová na 56. 10fazolí za dvojku, no jen hlupák by prohloupil a ty tvoje výše zmíněné modely tu nabízí 80% matkářů
Původní příspěvek od Mirex
Mrzí mě že se dost modelů dělá jen ve fem verzi, hrozně bych chtěl Trance od DP, už jsem ho skoro měl a pak z nich vypadlo že ho v regularu nemaj
jo to me taky docela stve. Ale jak to udelat, aby se mohly pouzivat fem seminka na matky ?? Kdyz si vezmeme, ze fem seminka maji docela maly rozsah phenotypu, tak by selekce vypadala stylem dela to hermace, nebo nee. I regulary maji obcas tendence hermit, takze je otazka nakolik je to ovlivnene feminizaci nebo geny ...
Cim dal o tom premyslim, tim vic si myslim, ze fem seminka se daji vyuzit na matky. Jenom by to chtelo pravidelnou kontrolu kvality klonu, jestli to ma tendence hermit, nebo jeste stale ok ...
No hele už chapu ty tvoje PMka , kde se mě ptáš jak se selektuje , jak se starat o mutry , kolik toho ofikám pod 600kilem , apd . Jestli chceš bejt na Groweru matkař č.85 tak do toho ale mě se na to neptej , nechceš ješte seznam mejch odběratelů ??? No podle těch dotazů je vidět že tomu hodně rozumíš , takže se pomalu začinám bát o že tady přijdu o všechny zakazníky až to spustiš a všichni utečou k Tobě , přeju hodně štestí , Hlava