Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Hnojky!(napíšte mi váš názor)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
IgorGrinder
Stálý Člen

Karma uživatele IgorGrinder - 87% PěstitelskáKarma uživatele IgorGrinder - 87% Pěstitelská

Dotaz Hnojky!(napíšte mi váš názor) Příspěvek č. 1

Tak mám zakladne hnojivo od Plagronu na každodenu zalivku a Chees outdoor a jacka herera tiež vonku. Toho jacka etse by som hnojil plagronom v klidu.

Chcem sa spýtať na Aktivaciu kvet : Mám v pláne kupit dalšie hnojko na kvet ale neviemktoré prečital som si na groweri skor všetko o aktivacia a vypliva mi z toho že dobrý je Kristalon na kvet potom PLAGRON Green Sensation – TOP ACTIVATOR potom Plagron PK... a B'cuzz P-K 13-14 neviem ktoré si mám z toho vybrat setky vyzeraju slubne. Najviac ma zaujal Plagron PK a Kristalon tak mi poradte prosim.

KARMA - What goes around comes around. Keep your circle positive

&

believe in yourself.

Old Post 27-07-2011 v 17:51 PM
IgorGrinder je offline   Profil uživatele IgorGrinder   Find more posts by IgorGrinder   Foto galerie člena IgorGrinder   Click here to Send IgorGrinder a Private Message   Add IgorGrinder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
aresek
Stálý Člen

Karma uživatele aresek - 80% PěstitelskáKarma uživatele aresek - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

čao, každý ti napíše to,co sám zkoušel, popřípadě někteří ať nekupuješ nic, že to stejně nepomáhá...100 lidí 100 chutí. mi taky zrovna nepřipadalo ani jedno co jsem zkoušel, že by to udělalo nějaký zázrak...zkus se poptat přímo v G shopu nějakém. a nebo zkoušej...uvidíme kdo jak se vyjádří peace

Old Post 27-07-2011 v 18:30 PM
aresek je offline   Profil uživatele aresek   Find more posts by aresek   Foto galerie člena aresek   Click here to Send aresek a Private Message   Add aresek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IgorGrinder
Stálý Člen

Karma uživatele IgorGrinder - 87% PěstitelskáKarma uživatele IgorGrinder - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

DiK. Ja si osobne myslimže to pomáha ale asi dám na svoj inštinkt

už volím iba medzi Plagron P-K a - Plagron ALGA - Bloom lebo mi pridu uplne rovnake + maju aj rovnaký pocet % fosforu :P a + mám doma este Biom Bloom od inej firmy ale tam je len 6% fosforu pričom je v plagronoch 13/14

&

believe in yourself.

Old Post 27-07-2011 v 18:35 PM
IgorGrinder je offline   Profil uživatele IgorGrinder   Find more posts by IgorGrinder   Foto galerie člena IgorGrinder   Click here to Send IgorGrinder a Private Message   Add IgorGrinder to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Ted co sem zkoušel, tak určitě kombinace Růstové hnojiva od B'uzz a květový od B'cuzz je velice dobrý na pryzkyřici + Bloom moster + Tablety B'CUZZ

Old Post 27-07-2011 v 19:27 PM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Čus,
pokud to máš venku,tak proč nehnojíš přírodně?
Já sadím buď do kompostu,nebo dám do zeminy na spod koňský koblih a na růst výluh s kopřiv,stačí 2 x během růstu a mám 2m stromky...
Co se týče nasazení květu,tak po ukázání pohlaví-plefolwers dávám postřik od Plagron phetamin,kde jsou potřebné živiny na nasazení květu,je to taky dobré proti některým škůdcům,na barvu listu,chuť i vůni
Během květu střídám výluh s kopřiv a spodního listí s Plagron bloom,spokojenost a dobrá cena...
A měsíc před sklizní používám Final solution
Tak ať to roste,dej sem taky nějaké ty fotky a svoje postřehy s hnojkama !

Fanánkův out 2010

Old Post 27-07-2011 v 20:06 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IgorGrinder
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

MDe_ : Tak rozhodol som sa pre Plagron bloom a na konci final solution dik za postreh.

fananek7 : Nemám moc prístup k takýmto veciam inak by som použival žohlavu a slepičince určite. No máš pravdu Final Solution je hodne dobrá vec to určite skusim a mám tu theard Pod Sluncem. Mám Chees Outdoor a Jacka herea tiež vonku tak preto chcem na to kvytnutie dbať.

M

&

believe in yourself.

Old Post 27-07-2011 v 20:19 PM
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Jojo,to chápu,že pokud jsi s Petrželky,tak těch kuřinců moc mít nebudeš
i když jsi ze slovenska
Po tom Plagronu to má i zajímavou vůni a dostatek pryskyřice.
Až mi dojde Final,tak skusím Ripen,je levnější a prý silnější
A ty fotky někdy,jo?

Fanánkův out 2010

Old Post 27-07-2011 v 20:33 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IgorGrinder
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Petržalka néé!!!!
tady je theard http://grower.cz/forum/showthread.p...6934#post976934

No ja zase skusim asi chemku :/ Kristalon

&

believe in yourself.

Old Post 27-07-2011 v 21:29 PM
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Stali jsme se nosiči jedový nákazy, chtěli jsme chemií dobýt svět, nemáme sílu na to jít proti, ona nás zahubí SUPER VĚK! Kašli na Kristalon kašli na kopřivy, i když to je příroda kup Plagron Alga Bloom a nic nebudeš řešit pokud cca 10-14 dní před koncem začneš proplachovat, ale i kdybys to nepropláchl pořádně tak sice to budeš malinko cejtit v kouři nicméně to není žádná chemie čest tvému pěstu HOWG.

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Naposledy upravil šapša 27-07-2011 v 22:29 PM

Old Post 27-07-2011 v 22:01 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pohroma
Stálý Člen

Karma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

kup so Bobizz bio- bloom. Rekl bych lepsi nez Plagron....

Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.

S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe

Old Post 28-07-2011 v 14:12 PM
Pohroma je offline   Profil uživatele Pohroma   Find more posts by Pohroma   Foto galerie člena Pohroma   Click here to Send Pohroma a Private Message   Add Pohroma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od Pohroma

Určitě souhlasím, nejlepší hnojky a TOPMAX se také vyplatí!

Old Post 28-07-2011 v 18:04 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IgorGrinder
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

citace:
Původní příspěvek od šapša
Stali jsme se nosiči jedový nákazy, chtěli jsme chemií dobýt svět, nemáme sílu na to jít proti, ona nás zahubí SUPER VĚK! Kašli na Kristalon kašli na kopřivy, i když to je příroda kup Plagron Alga Bloom a nic nebudeš řešit pokud cca 10-14 dní před koncem začneš proplachovat, ale i kdybys to nepropláchl pořádně tak sice to budeš malinko cejtit v kouři nicméně to není žádná chemie čest tvému pěstu HOWG.

Hej hej alga bloom a na konec final solution. Už mám v tom jasno

&

believe in yourself.

Old Post 29-07-2011 v 09:54 AM
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

IgorGrinder : Dej na Pohromu ví o pěstování víc jak 90% G. dohromady.

já si spíš myslím,že lidi tady málo hulej, kdyby víc hulili nemohli by si tolik lhát // kdo nebojuje - prohraje , kdo bojuje - může prohrát // pokud se budeme bát omylů nikdy nepříjdeme s ničím originálním
Nazdar Mazar a jiné písně o lásce // Ďábel s tváří anděla (projekt E.) // Šotkova bylinková zahrádka // Na krásu našich koní a rychlost našich žen // Hells Angels//
Sir Ken Robinson: Do schools kill creativity? // Permakultura - farmaření s přírodou

Old Post 29-07-2011 v 13:10 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
IgorGrinder
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

šapša : Ja to mam len som čital že je to hlavne o fosfore a bio bloom ma len 6% fosforu a alga bloom ma 13% tak preto si myslim že je to lepsie.

Pohroma : Bio bloom je v čom lepši?

&

believe in yourself.

Old Post 29-07-2011 v 22:34 PM
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

igor: pred final solution bych te chtel varovat, protoze to dost kurvi chut modelu a navic je to docela k hovnu...jestli ses rozhodl pro Plagron tak ti bude bohate stacit Bloom a PK...

Old Post 31-07-2011 v 20:30 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spartakuss
Nový Člen

Karma uživatele spartakuss - 94% PěstitelskáKarma uživatele spartakuss - 94% PěstitelskáKarma uživatele spartakuss - 94% Pěstitelská

j Příspěvek č. 16

citace:
Původní příspěvek od Pohroma

jak říká tady soudruh Pogroma, určitě bych šel do bbiobizz..
na růst FishMix na květ bio-Bloom a budeš maximálně spokojebnej!!
kdo nevyzkouší neuvěří!!taky sem jel na plagronech a nemyslel si bůh ví co mám no a až sem zkusil bíobizz změnil sem od základu názor na dobrý a průměrný hnoje..

Old Post 01-08-2011 v 04:30 AM
spartakuss je offline   Profil uživatele spartakuss   Find more posts by spartakuss   Foto galerie člena spartakuss   Click here to Send spartakuss a Private Message   Add spartakuss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:09 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás