Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau...............chci se zeptat jestli nekdo nemáte zkusenosti s objednavanim seminek z holandska. objednal jsem si seminka z www.seedsdirect.to od KCbrain. Dojede to ?? a nema nekdo zkusenosti s KCbrains ?? cus
No hele dej do vyhledávače ti adresu a uvidíš kolik lidí si od nich objednalo, jinak dotaz ode mě, proč objednáváš a pak se ptáš esli to příde, nebylo by lepší se zeptat a pak něco objednat?
Já obědnával taky přes seedsdirect ,ale od nirvana seeds poslal sem to v tlusté obálce a za 10 dní mi to přišlo.10 semínek Afgani +15semínek skunku 1 zadara
Mne pred tydnem prisly seminka od seedsdirect a vubec se mi nelibi ze mi poslali misto 40 semen jen 30 a bonusy urcite zadny. Mozna kvuli upadku dolaru.
Objednal jsem si Papaya a jock Horor a prislo mi misto nich Who's y' daddy. nevite co to je?
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
cus
ja sem taky obednaval od seedsdirect a za tyden to bylo doma.objednaval jsem od nirvany a prislo mi 15 semen skunk1zadara ale byly upne k hovnu.u ostatnich 95%klicivost a u skunku1 z 15 semen vylezlo jedno.co bych ale chtel zadara
Tak ja som objednal od seedsdirect White Rhino a Aurora Indica a postup bol nasledujuci:
1. Do obalky som vlozil vyplneny formular s 35 dolarmi - 30+5 za postovne prvou triedou v pondelok
2. V piatok ten sami tyzden mi napisali zo seedsdirect, ze to prislo a vraj mi daju vediet ked to poslu
3. V pondelok nasledujuci tyzden mi napisali, ze to poslali a nesetrili chvalou, ze sa mam na co tesit a prriali mi vela uspechov pri pestovani
4. V pondelok o tyzden neskor oproti bodu 3. mi dosli semienka pekne zabalene v obalke, v nej bol prehnuty tvrdy modry papier a v nom v takej umelej hmote dve origos balenia so semienkami plus jeden priehladni sacok na ktorom stoji: Freebie, Skunk#1 a adresa seedsdirect- je tam 15 semienok skunku
- Tot vsetko, je to skutocne jednoduche, netreba sa toho bat a je to lepsie ako platit nejakym pochybnym growerom tu na fore za semienka s pochybnou genetikou tak ako som sa ja nechal napali, no ale co uz clovek sa uci na vlastnych chybach.
Ja proste chlapiikov od Gypsy Nirvana milujem su to hosi na mieste-
tak dufam, ze som niekomu pomohol ak nie nech sa ozve