Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,
Tak sem se rozhodl ,ze zverejnim fotky me nekolikatydenni prace s mymi rostlinkami.
Takze zacneme celkovym pohledem od leva ty dve nejvetsi jsou BB ty dve male kvetinky to jsou Shiva Shanti ,ktere jiz chystam na jaro ,ten malu v tom cernym to je GWS a pod tim poklopem jsou narizkovany 2xBB(Pokud mate zajem ozvete se,budou i dalsi).Roztahuji je nitkami a pro jejich utahnuti pouzivam paratka, tohle se mi docela osvedcilo a je s tim strasnyho srani navic.
Na vetrani mam 2 vetracky z pc jeden od zdroje a druhy od procesoru.
Puda je z hlina,perlit,pisek,nejaka bio hlina s zivinami a dolomiticky vapenec.
GWS, je great white shark? ten potrebuju, je to muj favorit.
Na to ohybání se delaj takovy plastovy ohybáčky, ktery maj vGrowShopu v bořivojce, jenom ohnes stonek nasadíš ohybáček a je to, mnohem jednodužší než ty provázky.
Jo a prosimte, nevíš jak si mužu dat na tuhle odpoved odkazy na moje galerie? předem dik za info.
Jo jo GWS je GOOD.
Musis pres svuj profil kde ses registroval a v tom napises ten odkaz v kodu html.
Kolinka mam(dost) tak ale vsimni si ze patro je co necely 1cm! a kolinko ma neco nad 1cm kdyz se roztahne takze nevim jestli neovladam matematiku ,ale to kolinko tam nejde at delam cokoliv. A ty provazky se mi libi vic protoze ja kiti radsi roztahuju dratkama nebo nitkama, kolinka sem tez pouzival,ale jak rikam drat je drat a kolinko je kolinko.
Cus.