Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A ješte detajlek na WShark.30dní květu, žraloka ma už asi2roky a kvete uz fakt s malym vynosem, ale miluju tu chut zraloka, takze ho jedu furt a mozna budu mit dalsi kříženec, semínka byly na zralokovi, takze se tešim.
paráda k+
kde si sehnal semena torabora?vypadá zajímavě a výnos nebude taky špatnej.nechceš poslat foto celý pěstírny+info jak dlouho si je nechal růst.
Tora bora ma dost zajimavej puvod, jednou sem dostal od kamoše seminko a rikal ze je to fakt bomba, že je to budha, ale nebyl si jistej, tak sem ho nechal vyrust, nařízkoval sem, ale na novejch klonech byly hermafrodití kvety, ktery mi voprcavaliy kytky a mely pak semínka, tak mi jednoho dne dosla trpelivost a budhu sem vymazal z pěstírny, časem se mi zastesklo, po obrocskejch vynosech z budhy, tak sem vzal seminka z posledního oprcu; tady začína moje dylema o puvodu Tora Bora, v pestirne byly kytky: skunk11, mazar, white shark a budha??. seminka sem vzal z budhy, ale konecnej produkt ma jinou chut i vuni a zhulenost a megavynos, je taky zpet.
Jeste bych podotknul, ze sem dostal od kamose vzorek feminizační vodičky a tim sem zamezil případnemu vyskytu hermafroditu.
Jo na ten White shark sem získal taky tak. nekdy roku 2000byl na trhu opravdu exkluzivní WS a štastnou nahodou sem v nem nasel asi5 semen(za pomoci všech kamaradu zhulencu) a rozjel sem řízkovaní, ted už ale žralok roste blbe, tak se schanim po novem, ale jak již bylo řečeno, cesty žraloka jsou nevyspitatelne.
Mas pravdu ze by to byl dobrej pocit, mit Toru Boru v nejakym katalogu, ale nevim jak se kontaktovat s nirvana. pošli nejakou adresu plho a dik, ja pošlu fotečky.