Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny growery,
jak jste si už asi všimly podle nádpisu tak se jedná o můj 1. Outdoor. Jelikož mě čtení a prohlížení si ostatních nádherných témat nebavilo, založil jsem si svůj. Doufám, že se vám bude můj "zápisníček" líbit a sem tam mi snad i poradíte co dělám špatně
Substrát:
Substrát pro Palmy a zelené rostliny (FOTO Č.1)
Modely:
-Frisian Dew od zdejšího člena.
Momentálně mám zasazeno 11x Frisian Dew x No Name(FOTO Č 2-4) a ještě další 4 se nevyklubali
Tudiž vyklíčilo dobrá - 11/15
Zdravím všechny growery,
takže po týdnu vás zase vítám u svoje bločku .
Od minula se toho moc nezměnilo, vlastně skoro vůbec až na to, že květinky trochu povyrostli a vypadjí čile(FOTO Č. 1,2)
Trápí mě jenom 3 rostlinky, vypadjí jako by je už život nebavil a vůbec nevím co s něma můžu být(FOTO Č. 2,3)
Otázka pro vás, zkušenější:
Myslíte, že už mám přesadit do většího nebo je ještě chvíli můžu v tomdle nechat ?
DoublePowa já bych jim akorát trochu toho substrátu přisypal..jinak máš to pěkně rozjeté..jinak kde budeš sadit někde na poli nebo v kvetináčích? at se ti daří
Původní příspěvek od Kambu DoublePowa já bych jim akorát trochu toho substrátu přisypal..jinak máš to pěkně rozjeté..jinak kde budeš sadit někde na poli nebo v kvetináčích? at se ti daří
Díky, 2 kytky si chci nechat v truhlíku na okně a zbytek pude samozřejmě ven, jen si nejsem jistej jestli to mám dát do kbelíků(asi 20l) nebo jen tak do země.
Jo a místo mám vyhlídnuté u takového potůčku kde je dost světla a nebude to tak rychle vysychat tudiž bych tam nemusel tak často chodit.
P.S.: Už to du přisipávat
Justin Bieber: "I was sent by god to create music."
Weasel:"But i didn't send anyone"
Původní příspěvek od Growand No hele podle mě bys to měl eště nechat v těch kelímkách...možná to moc zalejváš..to pak vadí kořenům protože se k nim nedostává vzduch...
Jo, jo máš pravdu. Celkem hodně jsem to přelíval, proto te schlo. Teď nechávám snad holčiny vyschnout .
Jinak potřebuju vaši radu, jelikož jsou ty kelímky malé 9,5cm na výšku a 6,5cm v průměru tak si nejsem jstý jestli to v nich mám ještě nechávat ? Jestli se podaří pokusím se nahodit fotky, aby jste to dokázali lépe posoudit
Zdravím všechny growery,
Opět a zase vás po nějákém tom čase vítám u svojeho "bločku" .
Od minula se toho změnilo celkem dost, květinky o dost povyrostli a já je mezitím už i dokonce přelivál takže se zastavily. Ale teď už vypadají čile a rostou jako z vody
Jinak na obrázcích vidíte foto celku(FOTO Č.1), pak foto těch nejzdatnějších kytek(FOTO Č.2). Na dalším obrázku jsou rostlinky které to asi nerozdýchají, ale stále je nechávám(FOTO Č.3) no a nakonec nejzdatnější rostlinak ze všech(FOTO Č.4)
Po hodně dlouhé odmlce se vracím zpět. Ani nevím proč jsem z ničeho nic přestal na G chodit. Bohužel pár kytek byli samci(celkem 6) no a 1 kytku mi dokoncezlomila v mé 14 denní nepřítomnosti a ten kdo se mi o to staral se to chtěl pokusit zachránit a zabodl do hlíny velký dřevěný kolík čímz si myslím, že přetrhalo kořeny a to ji dobilo.
No nic, stále zbývají 4 kytky a těm se vede výborně.
Jak asi sami víte počasí nám growerům nepřeje a tak jsem si 2 ty nejmenší kytky hodil domů za okno. Jinak na obrázcích vidíte bohužel jen 1 kytku z celkem 4. Začala nejddříve kvést a vypadá moc pěkně, bohužel se mi u ní zlomil hlavní stonek .
Dneska po dlouhé době konečně sluníčko a jsem za to moc šťastnej asi tak jako všichni. Zlatíčka co jsem měl za oknem tedy jdou z5 na půdu, kde maj sluníčko od rána do večera.
Zítra nebo jestli nebudu lenivej tak ještě dneska hodím fotky mých zlatíček
Tuhle kytičku jsem rozvázal pomoci silonu a vypadá to pěkně , i když mi křuply celkem 3 větvičky, ale zpravilo se to, naštěstí
FOTO Č.1 - Bok
FOTO Č.2 - Z Vrchu
FOTO Č.3 - Bok
Kytka, která vypadá nejhůře co se týče listí, ale co se týče palic vypadá pěkně
FOTO Č.1 - Bok
FOTO Č.2 - Vrch
FOTO Č.3 - Předek(1 palice z dola Vrchol)
I když dneska bez obr. ale i tak Jelikož počasí venku jde zase do hajzlu Tak jsem dal kytí dom krom 1, kt. mám uvázanou za hl. stonek k střešnímu okýnku. Jinak 1 kytka mi zhermila a to ta kt. se mi zdála nejhezčí a nejroztahanější.(FOTO Č.1).
Dla jsem si jí pěkně za okno na parapet a trhám všechny vajica co vidím. Nakonec z ní asi udělám nějákej ten hašík pomocí Hashish By MDe_ a pak to ještě projde Domácí hašiš přes led .
Již dávno jsem vám měl říct to že Hnojky nakonec nejsou žádné, nevím proč ani to vědět nechci. Jenom sem tam přihnojím hnojivem pro Orchideje(FOTO Č.2) no a pak mi kamarád bude dávat Green Sensation od Plagronu a to je jisté !!
Na posledních 3 obrázcích vidíte rodiné miláčky.
Tak po nějáké té době zase UP. Hermoušovi se daří dobře a těch vajic má opravdu minimum, takže to v pohodě stíhám thrat a za to jsem rád . I tak ale pude na hash ! .
Dneska vám tady dám fotky moji dámy která je ta ona na střeše. Pokusil jsem se o svoje 1 makro vůbec a myslím, že se i povedlo.
Jinak bych vám všem chtěl poděkovat za K+.
Jestli bude nějákej dotaz tak se ptejte, připadá mi to tady smutné. KDyby někdo pěstoval to samé tak ať se ozve.
Toť vše, byye