Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rastlinu som presadil asi pred 1 dnom ,, Takto bola zvednuta aj ta druha rastlina potom som to presadil do zemi ktora ma PH 6,5 - 7,5 + bio humus ale stale aj po 1 dni su stale sklesnut poradte
Prosim o pomoc moje rasliny mam v zemi 6,5 - 7,5 hp + bio humu neviem co sa stalo v poslednes dobe tj 3 dni dozadu zacali ako keby vednut vlchkost zemi je myslim dobra .. Myslim si ze to bude preliate alebo fakt neviem pomozte..
poda ma byt raz vlhka raz sucha, toto striedanie je dolezite pre korene.
Ph by malo byt od 5.7 do max. 6.3, da sa to len odmerat, nijak ho nezistis.
V akvaristike maju ben test abo akvin test na kontrolu ph, uz len si kupit za 5e kyselinu na upravu ph, v growshopoch ju maju.
kazdopadne by pomohli fotky, takto sa neda urcit nic...
a TOTO POVINNE !! http://grower.cz/pestovani/navody/z...-hnojeni/7.html
tam pisu o ph hliny, nie zalievky (vody ktorou zalievas)
si precitaj odkaz ktory som ti poslal tam je vsetko co treba a ak nemas zaujem tak nepestuj....netrap rastliny svojim pristupom