Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
asi pred 3 tyzdnami som zasadil 10 outdorovych seminek skunku a vsechny mi vykvitli predčasne. Mal som dvoch samcov, ktorych som hned zlikvidoval, ale ostatne rastlinky su stale v kvete a su prilis malicke. Neda sa ich nejak zmanipulovat aby sa prepli naspat na rast?
za radu vopred dakujem
Pokud nesvítíš do cyklu 18/6 tak se nediv že t to kvete je moc brzo a světlo je krátkou dobu (Nevím kolik to bude 12 - 13hodin ?) a to je málo.
Začni jim svítit tak aby si měl 18ti hodinovou periodu (18h světlo - 6 tma) ale zatím tak týden jim dej 24h světlo aby se hodily zase na rust (to poznáš sám). NÉ ale obyč žárovku an halogen. Kup si usporku s co jak největším tokem světla. (30w máě kolem 2000lm) - 2700 - žlutá , 6400 bílá (Žlutá ti je vytáhne a na bílé t porostou patra zasebou)
Původní příspěvek od OutDoorEr kur** mám taky 14 kyticek za oknem...zatím nekvetou ale začínám se toho bát :-D ted by mělo bejt světlo tak 12 a půl hodiny...
I kdyby začaly, tak se ti perioda pořád prodlužuje, takže by se pak vrátily do noraml růstu . Teď mám jednu wind/balkdoor a už ji radši zatemňuju 12/12, protože se bojim, že by se zas vrátlia do normálního růstu
praveze to je problem ze nemam moznost im svitit zarivkou, jedine co si muzu dovolit je mat ich na okne.
...nevadi necham ich tak , mozno sa stane zazrak a prejdu naspat do rastu,,,,
...chystam se zasadit druhou varku seminek rovnakeho druhu, tak dufam ze uz se mi to nestane znovu.