Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Speciality Grower.cz » grow LED
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
Pepe666
Stálý Člen

Karma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% Pěstitelská

Registrován: Mar 2010
Příspěvků: 200  

Příspěvek č. 81

citace:
Původní příspěvek od xpapousek


Čusík

Hele a bude tam napsano jake diody jsou presne pouzity v tom vasem panelu? Kdyby tam byla treba tabulka:

x tadytech diod + odkaz na produktak
y tadytech diod + odkaz na produktak
z tadytech diod + odkaz na produktak

+ odkaz na vetraky pouzoty na chlazeni a popis ridici jednotky, a jesi ty diody jedou na standartnim napeti, nebo na jakym, tak by to nebylo spatne, co ty na to?


Taky tam psali že přesné vlnové délky jsou obchodním tajemstvím....v podstatě koukám že bys rád ,komplet plány na stavbu co.....:-)

Old Post 23-05-2011 v 13:10 PM
Pepe666 je offline   Profil uživatele Pepe666   Find more posts by Pepe666   Foto galerie člena Pepe666   Click here to Send Pepe666 a Private Message   Add Pepe666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepe666
Stálý Člen

Karma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% PěstitelskáKarma uživatele Pepe666 - 97% Pěstitelská

Registrován: Mar 2010
Příspěvků: 200  

Příspěvek č. 82

citace:
Původní příspěvek od HurricaneGeorge
Hlavně by jsme se tu neměli pořád bavit o tom jaké vlnové délky pouštět na kytky ale taky nad intenzitou světla, protože ta je také limitující pro fotosyntézu, může být světlo kvalitnější sebe víc, ale když bude málo intenzivní tak rostliny porostou pomalu.

Nemyslím srovnávat pomocí světelného toku (to není podstatné) ale podle kytek. Vysvětlím dále...

Ještě jsem u LED diod neviděl fotky s případem, že by došlo ke spálení listů vysokou intenzitou světla...
Kdežto u HPS je to při bližší vzdálenosti běžné (prosím nezaměňovat se spálením kvůli teplotě). Dojde k tomu, že chloroplasty se staví rovnoběžně se směrem paprsků - vypadá to že blednou, ještě vyšší intenzita světla degraduje organely.

Ale to by se nemohlo stát tehdy kdyby výbojky nevyzařovaly světlo, které je absorbováno právě danými barevnými pigmenty (chlorofyly, xanthofyly, karotenoidy).
Kdyby výbojky vyzařovaly světlo fotosynteticky méně účinné tak by se nikdy nemohlo stát že se listy spálí, protože by je daná barviva neměla jak absorbovat!

Není lepší porovnání... proto výbojky mají velice kvalitní a vysoce intenzivní osvětlení... což u LED vídím možná kvalitu ale intenzitu nikoliv...


Hezky si to shrnul, o to mi jde celou dobu, najít nějaký vhodný parametr podle kterého se dá porovnávat LED a HPS.....taky mi pořád vychází kytka. Intenzita....v podstatě se tedy bavíme o konkrétním výkonu ne? Výkonu ve světelném výstupu.
Chápu že dva panely není větší intenzita protože je zdojená zase plocha a dát LEDky blíž k sobě znamená problém s chlazením a následná cesta mimo energetickou účinnost......
Takže myslíš že budeme muset ještě nějaký čas počkat až páni v laboratořích CREE vyvinou čipy s větším podílem lm/W tedy následně z toho se odvíjející LED v konkrétním spektru s vyšší intenzitou světla....?

Old Post 23-05-2011 v 13:25 PM
Pepe666 je offline   Profil uživatele Pepe666   Find more posts by Pepe666   Foto galerie člena Pepe666   Click here to Send Pepe666 a Private Message   Add Pepe666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 590  

Příspěvek č. 83

citace:
Původní příspěvek od Pepe666


Taky tam psali že přesné vlnové délky jsou obchodním tajemstvím....v podstatě koukám že bys rád ,komplet plány na stavbu co.....:-)


Ani ne, vím že diody (N-P přechody) ješte nemají takovou energetickou účinnost jak výboj ve vysokotlakém sodíku, rozhodně ne set v cenně 15k, takže si na nějaký homemade zálusk nedělám... :-)

Vím že sodík diodama nahradit půjde, teoretické hranice účinnosti diod jsou kolem 40% (třeba: http://www.physorg.com/news202453100.html ) připočítá-li se k tomu možnost "namíchání" spektra na míru.... K+ každému kdo se o to přičiní, ale já tady prostě nevidím žádnou snahu od výrobce vysvětlit všechny věci. Když se podívám na Pozitrona, který si svůj panel pájel doma na koleně a na ja jeho trýd tady:

http://grower.cz/forum/showthread.p...9862#post719862

tak tam prostě vidím nadšení, kritický postoj ke svému (jeho) počínání a především snahu hledat, chápat a dávat do souvislostí informace týkající se fyziologie rostlin, fotometrie, elektriky a pěstování obecně. To mi tady naprosto chybý a věty typu "60k ušetřených za 5 let" - fakt LOL.

Prostě málo vět typu: "udělali jsme to takhle, protože..."
growLED.eu: hoď pak pls. odkaz na ty stránky.

edit: vím ~ myslím si

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Naposledy upravil xpapousek 23-05-2011 v 14:09 PM

Old Post 23-05-2011 v 13:58 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Registrován: Dec 2007
Příspěvků: 1646  

Příspěvek č. 84

citace:
Původní příspěvek od growLED.eu
Zdravime

Radi by sme sa pokusili ujasnit niektore otazky a vyhody nasich
SPECTRA LED panelov, aj v sirsom pohlade na vec.

Napr.
SPECTRA 500w dokaze osvetlit plochu o rozmere 1,3 x 1,3 m co dokaze
pri dobrych odrazovych schopnostiach 1000W HID (max 1,5mx1,5m).

SPECTRA 500w dokaze podat lepsi vysledok a na vacsej ploche ako 600 HID/HPS

SPECTRA 500w ma spotrebu pri 230V v sieti 470W ...

Vdaka tomu, ze neprodukuje nadbytocne teplo, nie je potrebna intenzivna ventilacia a odvod prebytcneho tepla, ktore ma velku spotrebu a hluk.
Takto je mozne usetrit 40-60 % elektr.energie.

Takze si to skusme spocitat ...
Na ploche zhruba o 30 % vacssej
+ 40 az 60 % uspora na ele. energii vdaka mensej produkcii tepla
+ 95% ucinnost svetla pomaha k 20 % lepsej produkcii plodin oproti HPS/HID
+ skusenosti pestovatela s novou techn.LED
=
? % ...

Teda ak mame usetrenych 40 az 60 % z celkovej energie vdaka malej
produkcii tepla a nieje potrebna ziadna zmena pocas x rokov tak si
myslime ze vyhody su zrejme a navratnost je hned v prvych 2.rokoch...

Pripravujeme moznost predlzenia zarucnej doby za urc.poplatok. a moznost nakupu na splatky.

Nasa 2.generacia panelou SPECTRA mala ine oznacenie ako mala spotrebu ,no aj napriek tomu bolo mozne si na strankach growLED.eu pozriet skutocny prikon.
napr. vyrobne oznacenie SPECTRA 300W mala skutocny prikon 360W.
Elektr. garantuju 220 V ale s 20 % toler. co moze zapricinit ze pristroje
mozu mat o 20 % </> spotrebu ele.energie.
Teda ak je v mieste odberu napr. 236 V tak je pochopitelne
ze hoci aky pristroj bude mat vacsiu spotrebu elektr.energ. a aj viac hluku a tepla.

Pretoze takto vzniklo vela nedorozumeni ,bola nova 3.generacia panelov SPECTRA upravena tak, aby nevznikali ziadne nejasnosti.
Preto pri 3.generacia sa pocitalo aj s vacsou V a tak nase panely nepresiahnu stanovenu hodnotu.
Napr. SPECTRA 500 W nebude mat vacsiu spotrebu ako 500 W, aj keby ste mali v sieti 239 V.

Nasim prvoradym cielom je poskytovat ucelene a pravdive informacie, ktore maju viest k uplnej spokojnosti zakaznika.

Dakujeme za komentare a zelame prijemny den

growLED.eu


Poprosil bych tyhle udaje tady psát až bude nejakej důkaz že to tak ve skutečnosti je!

Myslím že nejen me zajímá realita a ne reklamní blábol. Me třeba osobne zajímá pomer: cena kterou dám ze el. na celou rundu / výnos / kvalita vyslednyho produktu. No a v tomhle pomeru sodík ty LEDky válcuje. Abych na tohle přišel, nemusím znát žadny grafy a nic podobnyho, na to mi stačí selskej rozum

No a s tou usporou elektřiny to taky nebude tak ostry, bo pod LEDkama se doba na růstu zákonite protáhne.

Takže sečteno podrženo proč to vlastne kupovat? Argumenty jako teplota neberu když jsem schopnej odjet bez klimošky indoor kolo s 600W v nejvetších pařákách v léte a furt s dobrym vysledkem.

Oběti komunismu 1948 - 1989:

- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo

Old Post 23-05-2011 v 14:50 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 85

Cau,

hele s tim ventenim, ja bych to bral takhle, ze pokud t LED budou mene topit tak nemusi ten ventas bezet na takovem vykonu co ma, ale stacilo by pouze na FAQ reseni 20-30x objem boxu/h, vzdyt zde i jsou grafy jaky mit odtah pri xyz vykonu lamp, samo nekteri toho muzou docilit s mnohem mensim odtahem jelikoz maji dobre umisteny homebox nebo dobre navrzene bydleni (nasavani treba s chladne chodby), mam pocit ze kdyz jsem resil chlazeni 2x600w tak mi vyslo cca 800-1000m3/h takhle by stacilo tak do 200m3/h. A o nejake wattiky se zrovna nejedna

Sice mam taktez na tyto modely spsie kriticky pohled, ale trosku je i branit musim, uplne jste se na ne vrhli

Jinak s tim vykonem, proste to chce nadsence a cas aby bylo dostatek pudy pro porovnavani growu (kvalita no to bude asi nej problem). Ja sam zamyslim 400w LED na plose 1,2x1,2m a hodne me to zajima a nemyslim si ze to bude hruza (cena cca 33k)

Jo s tim spalenim svetla, mam pocit ze ve snuckovym threadu se to povedlo kdyz dal panel opravdu nize. Cus

Old Post 24-05-2011 v 13:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LightDuel
Stálý Člen

Karma uživatele LightDuel - 23% Pěstitelská

Registrován: Mar 2011
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 86

LEDky? To už mužu rovnou pěstovat pod lampičkou co mám na stole!

TAK TOMU ŘÍKÁM GÓL! :-) MACHOMAN DÍVAL JSI SE NA TEST LIGHTDUEL??

Old Post 01-06-2011 v 13:13 PM
LightDuel je offline   Profil uživatele LightDuel   Find more posts by LightDuel   Foto galerie člena LightDuel   Click here to Send LightDuel a Private Message   Add LightDuel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Registrován: May 2006
Příspěvků: 360  

Příspěvek č. 87

citace:
Původní příspěvek od LightDuel
LEDky? To už mužu rovnou pěstovat pod lampičkou co mám na stole!

TAK TOMU ŘÍKÁM GÓL! :-) MACHOMAN DÍVAL JSI SE NA TEST LIGHTDUEL??


dej link, taky se podivam

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.


Herbs are good for everything . . .

Old Post 01-06-2011 v 13:36 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LightDuel
Stálý Člen

Karma uživatele LightDuel - 23% Pěstitelská

Registrován: Mar 2011
Příspěvků: 55  

Příspěvek č. 88

Tady je :-) http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=4

Old Post 01-06-2011 v 13:52 PM
LightDuel je offline   Profil uživatele LightDuel   Find more posts by LightDuel   Foto galerie člena LightDuel   Click here to Send LightDuel a Private Message   Add LightDuel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growLED.eu
Grower Sponsor

Karma uživatele growLED.eu - 82% PěstitelskáKarma uživatele growLED.eu - 82% Pěstitelská

Registrován: Mar 2011
Příspěvků: 18 

Příspěvek č. 89

Zdravime

LED panely maju ine vlastnosti(plocha,W,efektivita,teplo)
ako HPS/HID, pre niekoho lepsie, pre ineho nie...

Jednou z vyhod LED panelou je moznost s mensou W osvetlit vecsiu plochu nez u HPS/HID
(PANEL NENAHRADI SKUSENOSTI PESTOVATELA)
V kazdom pripade sa musite Vy presvedcit, rozhodnut sa co je realita a co reklamny klam.

Myslime ze kazdeho zaujima vysledok a ten je opat na kazdej strane
iny vdaka uz zmienenym vlastnostiam.

Urcite mate pravdu a maly sme zabranit informacnemu sumu,
vyjadrit sa az po testoch, v pripade zeby nieco nebolo jasne,
aby sa predchadzalo nedorozumeniam.

Ospravedlnujeme sa za nase zle skratky, napriek tomu sme velmi radi, ze niektory ludia pochopili.

Dakujeme za Vasu ucast,nazory,kritiku a podporu.

Old Post 06-06-2011 v 16:41 PM
growLED.eu je offline   Profil uživatele growLED.eu   Find more posts by growLED.eu   Foto galerie člena growLED.eu   Click here to Send growLED.eu a Private Message   Add growLED.eu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele growLED.eu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nastyboy
Stálý Člen

Karma uživatele nastyboy - 16% Pěstitelská

Registrován: Dec 2006
Příspěvků: 32  

Příspěvek č. 90

Zdravim, slysel jsem ze je mozno zakoupit led lampy na splatky, predem diky za info.

Cesty Páňe jsou nevyspytatelné......


Old Post 15-07-2011 v 08:05 AM
nastyboy je offline   Profil uživatele nastyboy   Find more posts by nastyboy   Foto galerie člena nastyboy   Click here to Send nastyboy a Private Message   Add nastyboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 91

mel bych mensi, si myslim technictejsi otazku. Kdyz to tady tak prosazujete atd. a delate tady grow testy.

jak to vubec mate s osazenim led diod? mozna to tady nekde je lehce nadhozene. me by spsie zajimalo zda jste delali prakticke pokusy s ruznymi pocty a treba i obhazovali vice barev nebo jen pobrali "teoreticke" veci okolo LED sviceni, udelali plosnak, osadili a vyprskli?

Old Post 26-07-2011 v 10:58 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 92

citace:
Původní příspěvek od Carloss Escobar
Pánové jen tak pro zajímavost jak se dělá byznys. Jestli chcete někdo dělat velkoobchod rád se přidám. Nějakou kačku bych na to schrastil a mám kámoše kterej žije 1,5 roku v Číně. Bohužel nedělá do hulení, ale do čaje. Nicméně by to byl ochotnej na místě vykomunikovat. V takovejhlech se pohybujeme cenách:


http://www.*******.com/300w-*** -ne...bb9162385d.html


citace:
Původní příspěvek od Šlajs
Ohledně ceny dovozu z Číny:
- ten alibabácký odkaz je docela zcestný. Musíš si zažádat o Quote, většinou se liší od ceny "na skle". 300W stojí v reálu cca. 400USD
- FOB cena....kapitola sama pro sebe. Podstatná je CIF cena. Rozdíl je ten, že FOB je jen do nejbližšího čínského přístavu. Pak si člověk musí vyřizovat sklad, loď, sklad v Hamburku, dovoz z Hamburku. Je to hora papírů a pokud nechceš papírovat, dá se tato služba objednat, ale tyto firmy se stebou začnou bavit až při odběru 20ft kontejneru - podle ročního období se cena dopravy kontejneru Shanghai - Hamburk pohybuje od 25 000 do 40 000. Kamion Hamburk-ČR 20 000.
- číňané deklarují nižší cenu, ale nevyhneš se platbě DPH 20pct, pak CLO, které se je etablováno. Celníci deklarace typu GIFT neberou a pokud jim bude cena podezřelá, můžou si nechat vyžádat fakturu.

edit: sorry za ot, beztak to tu časem bude pročištěno/kanalizováno


Jo jen do toho ,

Naposledy upravil Hlava 14-09-2011 v 13:37 PM

Old Post 02-09-2011 v 13:26 PM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Registrován: Jan 2005
Příspěvků: 590  

Dotaz nechybý tomu trocha infračervené? Příspěvek č. 93

Tak nevim no, koukám na všechny ty tready o diodach a pesty pod nima a me přijde že ty LED světla právě produkují moc málo tepla. Respektive světla o infračervené a vyšší barvě.

Každý ví, jak sodík krásně "hřeje" jen nakouknete do skříně. Koukám co vlastně takové "světlo" (elektromagnetické záření) dokáže - mikrovlnka (každý zná) vysoušení dřeva atd.

Hm, takže co má sodík a LED panely ne? Světlo které dokáže molekuly H2O řádně vybudit až dostanou chuť se vypařit.

Koukám na pěsty pod diodama, viz. Hlava - problém s nevysycháním substrátu. Možná to není tím, že to diody neprosvětlí až na substrát.

IMHO prostě těm panelům chybí světlo, které pophání cyklus vody: medium->kytka->vlhkost v boxu. No a to je podle mě špatně, páč na to závisí množstvý stavebních prvků dopravených nahoru do palis.

Takže bych to doplnil o něco z tohoto:

http://www.svitidla-osvetleni-elekt...roje/cz/c-2585/

sem myslel že dělali i infračervené lineárky, ale asi se pletu?

growLED.eu :dělají i infračervené ledky?

GL všem!

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 04-10-2011 v 23:25 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Registrován: Aug 2009
Příspěvků: 1549  

Příspěvek č. 94

Já souhlasím.. rozhodně to podporuje přirozenou transpozici živin v rostlině.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 08-10-2011 v 16:08 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SubFocus
Stálý Člen

Karma uživatele SubFocus - 58% PěstitelskáKarma uživatele SubFocus - 58% PěstitelskáKarma uživatele SubFocus - 58% PěstitelskáKarma uživatele SubFocus - 58% PěstitelskáKarma uživatele SubFocus - 58% PěstitelskáKarma uživatele SubFocus - 58% Pěstitelská

Registrován: Jul 2011
Příspěvků: 271 

Příspěvek č. 95

No pánové myslím že na tom co zde konstatoval kolega xpapousek něco bude.
Můj názor je že LED technologie je stále dítě v plenách,které se učí chodit.Jakmile bude chodit na vysokou pak to bude stát za to.Ale i teď máme v podstatě důkaz o tom že to funguje.
Takže k názoru papuška - ano, je to rozhodně pravda a je to tak ,ale ber v potaz jak se vyvíjí technika dál a myslím že celkem rychle.
Už teď tady pánové dokázali g/W a to ještě nemáme pořešenou část - jak bylo řečeno : medium->kytka->vlhkost v boxu a následný trasport živin.
Jinak Xpapoušku řekl bych že IR Led se určo vyrábějí - vždyť je máš přece v ovládačích v telefonech co mají IR port a jinde (nevím to na 100% ale řekl bych že je to tak). Takže stačí pouze použít.No bude to i více topit.A zkus si představit až se na tyhle věci příjde a třeba budou fungovat co se podaří... 5g/W a podobně .... nooo krásná představa...
Ale do té doby budu pokračovat v sodíku a to né kvůli cenám led panelu (nesnáším tu zasranou českou-komunistickou povahu drahé=špatné) ale protože už dlouho jedu na sodíku a vyhovuje mi externí vytápění pokoje A v létě zase budu umírat horkem a krotit toho 600w divocha klimou

Sorry za tolik keců. SF

Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.

SubFocusova CBD mikrozahrádka

Pěstování pod LED - Základní informace + zkušenosti

Old Post 08-10-2011 v 17:08 PM
SubFocus je offline   Profil uživatele SubFocus   Find more posts by SubFocus   Foto galerie člena SubFocus   Click here to Send SubFocus a Private Message   Add SubFocus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Registrován: Sep 2010
Příspěvků: 381  

Příspěvek č. 96

Podle mě je někde chyba proč jinejm to jde a vám ne ?přiklad http://www.thcfarmer.com/forums/f13...ey-jones-32463/ podle mě to jit musí

Old Post 08-10-2011 v 18:13 PM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.0625730 seconds with 25 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív