Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim. Poslední dobou co hulím, tak každý joint co ubalím po pár šlucích pouští na koncích rouče dehet, stává se vám to taky?? zrovna sem dohulil a mam ulepenou celou hubu od dehetu . vrtá mi hlavou jaká je příčina? modelem to není, stává se mi to u kazdeho modelu.. už sem dokonce myslel že ty OCBčka vyrabej z nejakyho jinyho matroše , ale to je blbost pač se mi to stava u ''Bluntů". Docela mě to štve, ale docela haluz pač dřív se mi tohle nidky nestavalo.
Původní příspěvek od Tod Zdravim. Poslední dobou co hulím, tak každý joint co ubalím po pár šlucích pouští na koncích rouče dehet, stává se vám to taky?? zrovna sem dohulil a mam ulepenou celou hubu od dehetu . vrtá mi hlavou jaká je příčina? modelem to není, stává se mi to u kazdeho modelu.. už sem dokonce myslel že ty OCBčka vyrabej z nejakyho jinyho matroše , ale to je blbost pač se mi to stava u ''Bluntů". Docela mě to štve, ale docela haluz pač dřív se mi tohle nidky nestavalo.
Určitě je to o tom z jakýho materiálu je udělanej filtr a jak je tlustej a celkově vůbec jak je udělanej. Ale dej si bacha ať nablízku nemáš nikoho kdo ten filtr cucá Když je to na konci trošku mokrý tak se ten dehet na to chytá hned
I choose to live my life like a Jah activist, cause I am true spiritualist.
Taky sem se tím zabýval, kdy se dělá ten "dehet u huby" a jak už je víše popsáno: Když někdo filtr cucá, roztřepený kraj filtru, papír na filrt s dlouhým vláknem když je utrženej a ne zastřiženej a když po ubalení je filtr jaksi utopenej v papírku.
A když už tam ten dehet na konci filtru mám, tak núžkama zastřihnu a pak při dalším kouření objímám filtr rty někde v polovině tak aby se mi filtr svým zastřiženým koncem nedotkl sliznice v ústech. A dá se to s tímto menším nepohodlím v klidu dokouřit.
Někdy se mi ten dehet udělá ve špičce před filtrem kde se vysráží na ubaleném materiálu... to je pak špatný a pomáhá jedině propichování párátkem. A stejně to nedokouříte do konce. Pak už je to humáč.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
hehe vyšší baličská tady
jinak rady se shodují víceméně vždy, viz bezdechu atd. Jenom bych dodal, že základ toho je obsah vody ve špeku, tedy hulit jako běloch, nefoukat zpátky do špeka a dávat do něj jen dostatečně proschlý hulium je základ
základ je nemít roztřepenej filtr, jak psal Mr. Knorr. ono když máš nedoschlou trávu a rotřepenej filtr tou roztřepenou stranou do brka, ne do pusy, tak je schopný se to i ucpat a netahnout...
s lesklymi papiry na filtr taky problém nemám,takový ty slevenky do Meka sou docela dost ideál..
Původní příspěvek od Hy3nA základ je nemít roztřepenej filtr, jak psal Mr. Knorr. ono když máš nedoschlou trávu a rotřepenej filtr tou roztřepenou stranou do brka, ne do pusy, tak je schopný se to i ucpat a netahnout...
s lesklymi papiry na filtr taky problém nemám,takový ty slevenky do Meka sou docela dost ideál..
Z lesklych papirku se odparuje vselijakej bordel, barvy, laky, umela hmota apod... Nehulil bych to kdyz je jina moznost...
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.
Z lesklych papirku se odparuje vselijakej bordel, barvy, laky, umela hmota apod... Nehulil bych to kdyz je jina moznost... Jo, obcas se stane ze proste pouzijes co mas a nemuzes si vybirat [/
Tisková oprava:
Ve včerejším vydání našich novin jsme omylem
uvedli, že Jiří Paroubek je z Brd.
Správně mělo být uvedeno, že Jiří Paroubek je zmrd.
Všem obyvatelům Brd se hluboce omlouváme.