Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny. Tak jsem se rozhodl konecne zkusit pestovat indoor. Pouzil jsem pro zaklad skrin o rozmerech 150-100-60cm,400w sodikovou lampu od Sylvania.seminka od Royal queen seeds SKUNK1.
Je to muj prvni pokus,tak budu rad za tipy,rady a cokoliv uzitecneho co povede ke zdarne urode.Mozna jsem tam mohl supnout jeste 2 bo 3 kytky,ale to uz necham na dalsi...
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Predtim ,nez jsem tam soupnul to sklo ,tak se mi kroutily listy do vrchu-viz.foto.Po pridani skla se nic nekrouti a krasne rostou. Lampa je cca 45cm nad kytkama.
Původní příspěvek od choross Jeste bych rad poprosil o radu,kdy bych je mel asi zastipnout,ted jsou na 11cm,nemuzu je mit vyssi nez metr,to bych je uz asi spalil lampou.diky.
Zdar ještě počkej na jedno další patro a opatrně zastřihni ,ale i tak to bude boj s tou výškou,držím palce..