Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Máte problemy s hulením v hospodách? Chodíte ven? Máte hospody kde hulíte? Byli nějaky problémy s lidmam ať už ze nackama nebo štangastama?
Jinak ja si všímam že hulit v hospodách přestává být problém (teda jak kde samozřejmě chceto odhad), lidi aji když nehulijou (starší štangasti a lidí starších ročníku obecně) začínajou být tolerantnější nebo si toho aspon moc nevšímaj. znám hospou kde už hulím 5 let a pořád pohoda.
Cau, znam taky takovou hospodu, kde se huli fest. Chodi tam taky starsi stangasti a lide starsi, dedkove. Huli se tam uz dlouho a tak silne a pravidelne.
jak premyslim tak premyslim ale snad ani nechodim do hospod kde by se nehulilo.....a hlavne v zakourene putice si muzes hulit jak chces a stejne to nikdo neuciti
No do hospod nechodím, ale znám jeden klub který je tím proslavený skoro tomu říkají Coffee shop. Taky tam donesli na vánoce cukroví které bylo pěkně zelené. Tam se za to ani nestydí mají tam všude obrázky téhle luxusní rostlinky. Tam přijdete a máte jointa v ruce.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
My máme takovou cenrální hospodu, kam mužete přijít takřka kdykoliv a pokaždý tam zrovna někdo hulí brko
jako tam byste člověka kterej si nikdy nedá asi nedohledali
No jednou když jsem byl náhodou v HK, tak jsem uplnou náhodou našel hospodu, kde se taky normálně hulilo, po zdech byly vylepený nálepky z filtrů, na baru stála umělá kytka cca metr vysoká..fajnová hospa, myslim, že tam byl i fotbálek..vtipná obsluha...
Toz v Olomouci je jich cela rada. Ale nejak uz nevyhledavam hospody, kde se huli. Jdu spis tam, kde je prijemny prostredi, dobry pivo a dobri lidi Nekdy to vyjde na hulicskou a nekdy na nehulicskou hospodu
Tak tady u nás taky máme hospodu, kde má každej v ruce brko, po zdech plakáty s modelama a Bobem Marleym... Ale jak psal MadEGG - rozhodne tyhle hospody nevyhledavam a chodim tam, kde jsou pohodovi lidi... A hulit v hospode? Nedela mne zase az takovej problem zvednout se a jit si zahulit na zahradku nebo pred hospodu, vsude se ted snazi zakazat to koureni na verejnych prostranstvich a nevidim duvod, proc bych mel hulit lidem v hospode, vzdycky se najde nekdo, komu by to mohlo vadit. Jsem tolerantni clovek...
Nechci aby to znělo moc intelektuálně, nic proti hulení po hospodách nemám. Taky znám knajpy kde se hulí a kde zas né, nebo taky hodně záleží na obsluze kdy ve stejné hospě na vás servírka málem zavolá Komorousovic Jirku a když má směnu druhá tak by si nejraději dala s váma . Ovšem z hlediska míchání jedů mi to příjde podivné takový mix jako konopí + alkohol (hodně tvrdá droga) + nikotin (jeden z největších jedů vedle cukru vůbec). Já osobně to mám srovnané tak, že buďto hulím nebo láduju pivo a to už nějaký ten pátek. Samozřejmě nezapírám, že jsem kdysi tyhle kombinace prováděl taky, ale pak to byl drsný kolotoč . A když tak někdy obrážím ty krásy naší vlasti a narazím na knajpu, kde se schází skinheads, no dnes spíš členové DS, tak tam si dám brčko s chutí i ponějakém tom pivku... Na tohle jsem fakt kadet...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Jo, taky chodim do jedné, do místnosti kde to tolerujou už několik let. Se štamgastama problém neni, ty sedí jinde i když to občas musej cejtit, a pak máš dnes skoro v každé hospodě terásku, pokud tam sedí lidi s malýma dětma, tak jdu o kus dál -někam, za roh, to je snad jasný, nemam s tim problém.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od Hy3nA No jednou když jsem byl náhodou v HK, tak jsem uplnou náhodou našel hospodu, kde se taky normálně hulilo, po zdech byly vylepený nálepky z filtrů, na baru stála umělá kytka cca metr vysoká..fajnová hospa, myslim, že tam byl i fotbálek..vtipná obsluha...