Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim z palic tesne pred sklizni rostou dalsi stonky a vypada jak kdyby dal rostla..
Sviti se pres den a pres noc je tma.. stale stejny pomer hnojiv, nechapu tomu..
- genetika (sativy a ich šišky niekedy rastú naozaj čudne),
- prebytok dusíku v kvetovej fáze,
- prílišná blízkosť pri výbojke - MANHUNNTOVi sa to vyskytovalo pravidelne na šiškách blízko výbojky, ostatné boli v poriadku.
Původní příspěvek od smooth Lampu dal a stonky usmikat ?
Záleží na tom, aké silné svetlo máš a koľko cm je od vrškov.
V prvej reakcii som písal dôvody, väčšinou to bude asi kombinácia faktorov. Pri indikách som sa s tým nestretol (alebo si nepamätám). Osobne by som tie výrastky ponechal, pokiaľ obsahujú psychotropný materiál. Niekedy sa totižto z takýchto výrastkov stanú určité "malé vežičky" na šiškách - stalo sa mi to u Kali Mist, Amnesia Haze, NYCD.
čus...mě se tohle občas stalo když jsem hnojil kristalonem plod a květ skoro zralý palice najednou začly znovu jakoby růst...nebo spíš když už sem vysadil hnojivo a začal flushovat...nějakej flahsback nebo co...
Ano meli stale 12na12. Ale bylo to asik genetikou, jezto na jedne kytce (jina odruda) to nebylo.. ale dost je to znicilo.. proste palice zacli znovu rust..