Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osvětlení- 1x 23W 1380lumenu 2700K úsporka
Ventilace- 2x PC větrák- jeden na odtah, druhý na ofuk
Kytky- nějaký semena a out(no uvidíme)
Teplota- 27-den, 19-21-noc
Vlhkost- 45-70%
Médium- zahradnický substrát+perlit
Hnojení- Wuxal Super
Box jede od 7.12.2010. Za tu dobu kytkám odumřeli listy atd.. Prostě se učím.
Prosím pomoc, nevíte co může být s kytkami(obr.2)?
Naposledy upravil grasshopper 07-01-2011 v 20:50 PM
Lidi tu na groweru pěstují pěkný kytky s Wuxalem nebo Kristalonem. Ale jestli je to nutné tak bych mohl třeba Biobizz Grow a Biobizz Bloom koupit. Třeba půl litříku každého.
kristalon start je v pohode ale horcikom to podla mna nebude myslim ze aj ked wuxal nepoznam ze horcik tieto hnojky maju... jak casto hnojis a jake davky davas... merias aj ph toho co vyteka? neprelievas to?
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3064
Myslím, že je to stejný problém. Takže možná přehnojení. Dával jsem 1ml/1,5l vody, v navodu je 10ml/10l vody. Takže je tam menší koncentrace oproti návodu, ale je pravda, že jsem to tam lil docela hodně. Tak teď dám pár zálivek pouze vodou na průplach.
Jinak jsem to už přepnul na 12/12, ať najdu případné samce. Pak to můžu eventuelně revegnout.
Čau čau... hele jak se na to dívám máš to dost vytáhnuté a celkově to nevypadá moc OK... poohýbej je až na úrověň květináčů, skus tam vtěsnat pc větrák na ofuk a začni je krmit nějakým solidním hnojivem... Alga Bloomem nic nezkazíš... Jinak tohle kolo nějak dojeď, nasbírej zkušenosti a na další kolo kuo pořádnou fólii a silnější světlo... i já bych dneska narval do kýblu více.... Mír a lásku.... Jimmy
Tak na ofuk tam jeden ventilator mám. Mám tam taky 2 objímky a žárovky 23W a 7W. Mohl bych tam hodit místo té 7W ještě jednu 23W.
Jakou folii bych tam měl dát?