Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Vás přátelé a kamarádi Zeleného Údolí. Otevírám nový thread o mém prvním pokusu s indoorem. Představuji Vám můj Mikrogrowkýbl.
Z důvodů místa a rodičů, kteří mě v tomto koníčku nijak nepodporují a nebyli by ani nadšení si musím vystačit s minimálními prostředky a já se zde budu stažit udělat z minima maximum. Je to můj 1. indoor, proto prosím o konstruktivní kritiku, rady, triky, tipy, požehnání a Karmu
Tak k setupu:
Jako pěstební box mi posloužil 20L kýbl od primalexu. Ten je vylepen growfolií, světla přišroubována k víku.
Vzduch: přítah: 50mm PC větrák (bude vyměněn za 80mm)
odtah: 80mm PC větrák
(Také tam je vlastnoručně dělaný pachový filtr.)
Sluníčko: 2 x 20W spořivky od philips, 1350 Lumenů.
Médium a hnojky: Hlína, substrát pro výsev a množení, hnojky na květ Plagron Alga Bloom.
Genetika: 7 x Top 44 od člena Ruprecht, tímto jej doporuřuji jako prodejce kvalitních řezů a děkuji mu.
no holky vypadají krásně, dokonce si myslím, žes to i přepnul ve správnou chvíli, protože kytičky ještě minimálně o polovinu vyrostou, tak ať Ti pak nelezou ven větrákama.. :c)
hoď pls nějakou fotku otevreneho kbeliku, z tech fotek nejde moc poznat jak jsou ty kytky veke :c)
pěkné, velice pěkné. doporučoval bych ještě naposled, co nejdříve,než kytky začnou kvést, něžně zastřihnout ty, které jsou nejmíň rozvětvené, protože ta sativa pujde ještě nahoru dost, tak ať ti ty s méně vrcholkama moc nepřerostou ty ostatní.
K teplotě, nikdy jsem ji neměřil A co se týče zastřihování, Ruprecht mi při předávání řezů radil, abych je vůbec nezastřihoval a nechal jenom 1 vrchol. A velikost kýblu dodám později.