Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám takovou myšlenku. Co kdyby se na kytku svítilo místo 18/6 třeba 6/2, to by byly 3 periody během 24 hodin. Poměr délky svitu a tmy vycházejí stejně jako u 18/6. Někde jsem četl, že kytka využije světlo nejlépe prvních 6 hodin "dne". Díky za názory. Mám v plánu postavit takový menší experimentální box .
Podľa mňa by to mohlo fungovať ale 3 dni v jednom je asi príliš.
Max. urobiť zo 7 dni 10. Otázne je či by to razantne neznížilo výnos, poprípade stresovalo rastliny(16/8,12/12 je pre rastliny prirodzené[slnko] a s periodou 6/2 by si ich asi do kvetu nedostal).Osobnú skúsenosť s tým nemám, len tak filozofujem. Ak to čo som napísal vobec nedáva zmysel, neberte to prosím vážne, som práve silne intoxikovaný
:rastaeinstein:
Ještě by šlo dát 2 cykly za den. 9/3 perioda. Neříkejte, že to ještě nikdo nezkoušel. Podle mě kytka vůbec nepozná čas. POzná pouze tmu a světlo a to je podle mě rozhodující, ale nejsem žádný odborník.