Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Podmínky:
Růst 250W MH
Květ 250W HPS
Hlína: Royalty mix EC cca 2 -Plagron
Totall mix EC cca 1,2 -Green Label -dostal jsem ho na Canafestu
Hnojení : Biobizz
Rostliny nechám tak týden na růstu a pak začnu po hodině snižovat na 12/12.
4.den růstu se stonky začínají kroutit vzhůru(proti gravitaci) ,ale listy se naopak tomu vzpírají a začínají jakoby vykrucovat svojí vrchní plochou ke světlu.
Slyšel jsem ,že kytky rostou vzhůru nejen ,že je to pro ně přirozéné a mají to zakodováno v genech ,ale jak rostou sekundární větve ,tak tlačí svým růstem na druhé strně stonku a ten se ohýbá do strany.
Ještě jsem někde četl a slyšel ,že za pomocí nějaký kyseliny či něčeho jinýho zabráníš kytkám růst vzhůru a oni se budou tahat jen za světlem ,ale jsem radši pro bondage, nicméně z vědeckejch účelů, bych to možná vyzkoušel.
já ti taky fandím, ale tím, že nepoužiješ žádné stínítko se připravíš o mnohem víc g než budeš schopný vypotit tam nahoře...Ale super, taky jsem nad tím uvažoval...tak budu sledovat...
zdravim kolegové,
díky , na tohle kolo jsem se fakt těšil , už jenom z důvodu ,že jsem docela razantně restauroval můj chrám , ve kterém jsem použil na stěny diamntovou folii ( prý kvalit nejvyších čínských standartů) pro co největší omezení nedostatku lumenů pro náročné puberťačky.
Ani mi nejde moc o výnos ,i když v tom hraje zásadní roli,ale o to, jak to funguje, možná by šel pak vyšlechtit gen který by byl speciálně určenej na pěst, vzhůru nohama ,no a jestli by se to dalo použít třeba outdoor ,skleniky kde by to mohlo získat zase jinej rozměr
Prostor neni zrovna moc veelkej půdorys pěstební plochy je 38x89cm , tam by stačila i 150W a gram /watt by si myslim nebyl vůbec problém.
Pod 250W jsem dával max cca 200g, ale zase kytky i kour je fakt super a nekdy mnohem lepsi, nez silnejsi lampy,ale záleží taky na genetice
Ja asi pred trema rokama pestoval vzhuru nohama rajcata a slo to dobre.. nebyl zadnej problem. Mel jem je v 10l kyblecha rostlo to nad moje ocekavani dobre.
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
zdravim ku ránu ,
jj u rajčat se to běžně používá, asi že se moc nemusí uvazovat kolem tyček , teĎ jde o to jaký to bude s konopím , těm ve skříní se začínají docel dost vykrucovat stonky -vždy přímo u vrcholku směrem vzhůru. budu je asi muset začít týrat závažím nebo nějaká jiná bondage .
Ahoj všem,
díky moc za ohlasy a k+ rozhodl jsem se ,že pokud mi nebudou hlavou mlatit o spodek(vršek) květináčů, tak je nechám růst volně a spoléhat na to ,že až tam budou růst palice ,tak mi je dolů bude tlačit váha palic nejlépe pod neudržitelnou tíhou trichomovejch šťáv, že i kdyby byly křížený s chuck norisem ,tak by to neustály
Zatím co stoji za zmínku , je že všechny stonky a sekundární větve dlohý alespoň 2cm mají tendence se u hlavy stonku ohýbat vzhůru a všechny na stejnou světovou stranu ,ale možná to je kvůli ventilaci ,jak si zvyknou na proudění vzduchu , zatím se otáčejí směrem kde mám slabší odtahovej větrák, myslim na JV
A musim je zalejvat denně ,fakt žerou ,ale to si myslim bude ,tim ,že teplej vzduch jde nahoru ,takze tam maj jak v modry ustrici
REspaect Flowers:
jaky myslíš? třeba mě to motivuje , zatim jako další mám v plánu elktro šoky do půdy ,tady to někde měl myslim Co?
jiank by me zajimali ty teorie , myslíš MIčurinovi ?
Mnoo hele na elektro bych se asi vysral... ale koukam, ze jsi to pojal jako takovej testovaci grow....
To radsi napoj jednu vzhuru nohama a jednu "normalni" a pozoruj co to udela....
Skoda, ze nemas stejnou genetiku, aby sly videt rozdily....
Kazdopadne preju hodne stesti a at to dopadne dobre...
Pohroma
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
Cau,
to elektro si nemyslim,že bude tak náročný na sestavení pro jednu kytku ,abych to nevyzkoušel , i když můj hlavní zájem to asi nebude. Celou dobu co pěstuji ,jsem jel pouze hlínu a už jsem trochu zvědavej i na jiný systémy ,zvlášť ,když zde neni ani takovej výběr hlíny , takže se pomalu připravuju na nějaký ty bubliny. V budoucnu bych chtěl i matky přesunout do waterfarmů ,tak aby mi taky hned nepochcípaly.
Jinak nahoře mám 2 stejný modely co dole Blue Diesla(sice každý jiný pheno) a ASH 2 , tak snad bude i co porovnávat.
Dole je 2x AG,1pheno BD,ASH2,3,6,8, AH,Nebula, One/kronic/nycd
nahoře- 2.pheno BD , SQ, ASH2 a jeden neznámej model asi White Heaven.
Ahoj,
po delší odmlce přináším pár fotek z prvního dne 12/12
Na 18/6 byly 8 dnů a do 11. dne po 2hodinách byl zkrácen na 12/12.
Stonky rostlin vzhůru nohama měly neustále tendence se kroutit nahoru a listy směrem k světlu a žíznivý byly habaděj ,mnophem víc než dole.
Tento jev je z prostředkovaných informací zapříčiněn směrem tvoření škrobů v rostlině, který má vliv nejen na směr růstu ,ale třeba i na tvorbu cukrů a tím pádem i na velikost a hustotu trichomů , na tento projev by měl i působit ,,zázračný ´´ green sensation , jenž ,ale u některých odrůd nemá vliv žádný ,ale co vím ,tak dosud zde na tomto a nevím jestli na jiném serveru nebyl proveden nějaký objektivní porovnávací grow, tak nemohu říci více o tomto ejakulačním elixíru trichomů .
1/ ASH 3
2/ ASH 3 + Nebula
3/ ASH 6
4/ ASH 8
5/ Nebula- tady je vidět ztráta pigmentu, nestává se to moc běžně , měl by to být znak nějakeho Thai genu a prej se tím vyznačují chuťově vyvynutí jedinci, takže jsem na tuhle krásku moc zvědavej....