Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » Zdarek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
letec
Stálý Člen

Karma uživatele letec - 77% Pěstitelská

Zdarek Příspěvek č. 1

Zdarec,
prave jsem se zaregistroval a prisel mi vzkaz ze mam prispet semkaj Tak tak cinim. Palim uz dosti dlouho, co se pestovani tyce, tak drive jsem jel nekolik venku, ted jedu treti kolo pod 600w.
Prvni kolo byl Mountain Jam (puvod maminky pouzitych rizecku ale neznam), z kteryho jsem vytezil prekrasnych 480g.
Druhe kolo byl Orange Bud (rizecky z maminky z Dutch Passion), kterej udelal nejakych 280g (ale muzu si za to sam. Mel jsem problemy s nizkou teplotou apod.). Ale chutna a funguje vytecne
Ted mi rostou White Widow, trochu je chci podrzet na rustu, ale hodne ohybat a snizovat, aby nebyly zbytecne vysoke. Drzim je na rustu jen aby byly opravdu velmi prokorenene kvetinace a trochu kosata rostlina (v prvnim kole se mi to velmi vyplatilo). Casem zalozim nejaky vlakno, kde popisu nejaky grow a posbiram nove rady zkusenejsich.

Z prvniho kola mam jen skaredy fotky z mobilu, z druhyho uz mam trochu hezci, ale fotografem jsem nikdy nebyl a nic nenasvedcuje tomu, ze se tomu tak v nasledujicich fazich zivota stane

Na groweru nejsem uplnej novacek, sdilel jsem s kamosem ucet, ale uz bylo na case se osamostatnit A ted si uzivam vyzvu novackum udelat svuj prvni prispevek do tehle sekce

Milujte se a pestujte

Old Post 14-12-2010 v 22:43 PM
letec je offline   Profil uživatele letec   Find more posts by letec   Foto galerie člena letec   Click here to Send letec a Private Message   Add letec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carcoolka
Stálý Člen

Karma uživatele Carcoolka - 42% PěstitelskáKarma uživatele Carcoolka - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Vytaj!
Pěkné pálky na fotečkách

UČÍM SE

první hrátky v in

venek 2010

Old Post 15-12-2010 v 05:21 AM
Carcoolka je offline   Profil uživatele Carcoolka   Find more posts by Carcoolka   Foto galerie člena Carcoolka   Click here to Send Carcoolka a Private Message   Add Carcoolka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
letec
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

Diky za pochvalu i za privitani
Je to ten Orange Bud. Jsem zvedavy na to jak se ty vdovy ukazou, na ty se tesim velmi(spolecne s JH je WW moje srdcovka.

Old Post 15-12-2010 v 10:04 AM
letec je offline   Profil uživatele letec   Find more posts by letec   Foto galerie člena letec   Click here to Send letec a Private Message   Add letec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growesweden
Stálý Člen

Karma uživatele growesweden - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

To letec: Zdarec,hezký úvod do G. Kytíz máš taky hezké,tak ať to jde.
pic.

growesweden

Old Post 15-12-2010 v 10:19 AM
growesweden je offline   Profil uživatele growesweden   Find more posts by growesweden   Foto galerie člena growesweden   Click here to Send growesweden a Private Message   Add growesweden to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Re: Zdarek Příspěvek č. 5

Čau kámo!
Taky si myslím,že je to dost dobrý úvod do GR...kytky jsou úplně k nakousnutí
Občas tu můžeš hodit nějaké foto těch vdov,budu sledovat a na úvud máš o de mně K+
Venky taky jedu několik let a chi už konečně vyskoušet nějakou tu lampu...

Fanánkův out 2010

Old Post 15-12-2010 v 17:44 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
letec
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Diky vsem za pozitivni odezvu. Lhal bych kdybych rekl, ze z toho nemam radost. Od ted budu poctivejsi a budu vic fotit. Mam vic fotek z toho Orange, ale jak jsem rekl, az tak se mi nepovedl, proto jsem je nechtel az tak publikovat(prostor nebyl az tak vyplnen, abych s tim mohl byt spokojen). To prvni kolo s MJ bylo luxusni a sam jsem se divil, jak se mi podarila vyplnit prostor v pestirne, kdyz jsem mel jen 12 kvetniku(jedu 6,5l). Pohledam ty fotky z mobilu a nahodim je tez
Diky vsem, jsem vazne prijemne prekvapenej tim, o kolik je lepsi nebyt tu anonymne

Old Post 15-12-2010 v 18:03 PM
Carcoolka
Stálý Člen

Karma uživatele Carcoolka - 42% PěstitelskáKarma uživatele Carcoolka - 42% Pěstitelská

Re: Re: Zdarek Příspěvek č. 7

citace:
Původní příspěvek od fananek7
...kytky jsou úplně k nakousnutí
přesněéééééé ták hami hami,papi papi

UČÍM SE

první hrátky v in

venek 2010

Old Post 15-12-2010 v 18:41 PM
Carcoolka je offline   Profil uživatele Carcoolka   Find more posts by Carcoolka   Foto galerie člena Carcoolka   Click here to Send Carcoolka a Private Message   Add Carcoolka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
letec
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Tak jak jsem slibil, prihodim jeste par fotek. Jinak diky moc za ohlasy

Milujte se a pěstujte

Old Post 15-12-2010 v 23:03 PM
letec
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Tak teda prihazuju nejaky dalsi fota.
Prvni je zmineny Orange Bud. Prosim nekamenujte me. Moc jsem nemel cas v rustove fazi se o holcicky starat, abych je mohl ohybat ci FIMovat. Taky jsem chtel vedet, jak budou vypadat palky kdyz bude jedna hlavni a centralni palka. Nasledek byl to, ze kytky nevytvorily souvisly a neprostupny porost:/
Druha je zacatek Vdov(dnes uz jsou podstatne vetsi. Jelikoz klony nebyly uplne v cajku, tak jsem dostal rovnou 5 navic(celkem 21, chtel jsem 16) at si udelam takovou malou selekci. Dva klony byly opravdu spatne a uz odpocivaji v pokoji. Ostatni uz vypadaji k svetu a bude jeste tezke vybrat 16 favoritu. Naschval muzu pak postnout jejich fota a muzeme udelat selekci spolecne
Zatim

Milujte se a pěstujte

Old Post 15-12-2010 v 23:31 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
31-12-2020 - Pozdarv - 1 odpovědí
04-06-2019 - Zdarec - 20 odpovědí
16-02-2017 - Nazdar - 0 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás