Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl by jsem se zeptat, jestli jste někdo zkusil zasadit semínka co posílá tao growshop ?
Pár jich mám a zajímalo by mě jestli stojí za to, aby jsem je příští rok prubnul...?
Zajímá mě máte-li někdo OSOBNÍ zkušenost se semínky, která jako bonus posílá TAO growshop ???
Nemůžu je nikde v žádnym treadu najít a to je rozdávali i na MMF 2010 !!!
Neříkejte, že jste je nikdo nezasadil
no meje zkušenost je dosti neinformativní
na mmm 2009 jsme s neonem dostali 3seeds tohohle mixu, 2 vyklíčily a oba samci
růst hodně vitální, tlustý stonky, pěknej smrádek a oba nasadily na květ už někdy v červenci, pak jsme je vytrhali tak dál nevim
Původní příspěvek od Rákosníček no meje zkušenost je dosti neinformativní
na mmm 2009 jsme s neonem dostali 3seeds tohohle mixu, 2 vyklíčily a oba samci
růst hodně vitální, tlustý stonky, pěknej smrádek a oba nasadily na květ už někdy v červenci, pak jsme je vytrhali tak dál nevim
nekecej
z 8 seminek myslim ze jedna samice, a to nevim jiste pac jsem je daroval a jen co mi rikal.
ja mel 4 seminka dve samice z toho jedna ukradena a druha poskozena ale to co zni zbylo bylo nepopsatelne dobry a zaroven lehky kour ktery byl tak nejak moc nefungujici ale prijemny . hm